Susţinut de PSD, Mihai Herţe a trecut de la straiele de staroste la costumul de consilier judeţean

Starostele Mihai Herţe, catre este şi prezentator la un post de televiziune locală, este începând de miercuri, 28 octombrie, consilier judeţean. Şi asta graţie consilierilor judeţeni care au votat în unanimitate un proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier judeţean.

Validarea lui Herţe vine ca urmare a demisiei lui Mircea Gheţe din funcţia de consilier judeţean, locul devenind vacant. Astfel, printr-o hotărâre de Consiliu Judeţean (CJ) Sălaj din cursul lunii septembrie, imediat după demisia lui Mircea Gheţe, reprezentanţii CJ au constat încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier şi astfel locul a fost declarat vacant. În aceste condiţii, conform reglmentărilor impuse de lege, candidaţii înscrişi pe listele electorale pentru alegerea consilierilor judeţeni, care nu au fost aleşi, sunt declaraţi supleanţi, ocupând astfel locurile devenite vacante, în ordinea în care aceştia sunt înscrişi pe liste. Condiţia ca suplinitorul să fie fie validat în funcţia de consilier este aceea că locul va fi ocupat de cel aflat în ordinea înscrişilor pe listă, doar în măsura în care partidele politice sau organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale confirmă în scris, sub semnătura conducerilor judeţene ale acestora, faptul că supleanţii fac parte din partidul politic respectiv.

Noul consilier judeţean, Mihai Herţe, este membru al Partidului Social Democrat (PSD). Imediat după votul de validare în funcţie acesta a depus jurământul. “Jur să respect constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună credinţă tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor din Sălaj. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a jurat membrul PSD.

Întrebat despre proiectele pe care le are în vedere cu privire la judeţul Sălaj, în calitate de consilier judeţean, tânărul consilier Herţe, în vârstă de 28 de ani, nu a dorit să facă nici un comentariu.

One Thought to “Susţinut de PSD, Mihai Herţe a trecut de la straiele de staroste la costumul de consilier judeţean”

  1. EMA

    Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: posturidemunca.ema@gmail.com

Leave a Comment