Susținere masivă pentru Cristian Mihai Lazăr, candidatul liberal pentru fotoliul de primar al orașului Șimleu-Silvaniei

Vineri, 11 iunie, tânărul avocat Cristian Mihai Lazăr și-a lansat oficial candidatura pentru funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei în cadrul unui eveniment la care au participat personalități marcante ale Partidului Național Liberal – premierul României, Florin Cîțu, Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, secretarul de Stat Bogdan Ilea, secretarul General al partidului, Robert Sighiartău și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. De asemenea, Președintele Consiliului Județean Bihor, domnul Ilie Bolojan, a ținut să transmită un mesaj video de susținere pentru candidatul liberal, mesaj ce a fost proiectat pe ecranul imens amplasat în spatele scenei. Deschiderea evenimentului a fost făcută de îndrăgita interpretă de muzică populară, Vlăduța Lupău, care a ținut de asemenea să transmită un mesaj de susținere pentru candidatul liberal.


Sloganul cu care a intrat în campanie Cristian Lazăr este “Alege Viitorul”, slogan strâns legat de abordarea acestuia pentru dezvoltarea orașului și de perspectivele unui tânăr care și-a lăsat în urmă o carieră de succes în avocatură pentru a se dedica comunității în care s-a născut și s-a format, și căreia, așa cum spune ori de câte ori are ocazia, simte că îi este dator.
Programul politic cu care a intrat în competiția electorală este conform propriilor declarații “o carte deschisă în care fiecare șimleuan este invitat să scrie”. Totuși, o serie de proiecte au fost punctual abordate, vizând direcții de dezvoltare pe care candidatului PNL le consideră relevante pentru viitorul comunității pe care o va conduce după 27 iunie. Valorificarea potențialului cetății Bathory – un blazon local cu perspective turistice extraordinare, amenajarea malurilor Crasnei ca și culoar verde cu zone pietonale, piste de biciclete și mobilier urban inteligent, anveloparea termică a blocurilor și amenajarea spațiilor verzi din cartiere, introducerea unui sistem de transport public în comun care să deservească atât orașul cât și zonele limitrofe, sprijinirea mediului de afaceri local și crearea unui ecosistem care să susțină mediul antreprenorial prin debirocratizare și taxe scăzute, extinderea rețelelor de utilități la nivelul întregii comunități sunt doar câteva din proiectele pe care Cristian Lazăr și le-a asumat în viitoare calitate de primar. Nu au fost uitate nici sistemul local de sănătate sau sistemul educațional căruia avocatul simte că îi este dator pentru ceea ce a reușit să realizeze în viață în plan profesional.
Nu mai puțin important, a fost evidențiată importanța echipei din care Cristian Lazăr face parte. Acesta subliniază că momentul candidaturii lui este unul extrem de propice prin prisma sprijinului solid de care acesta se bucură din partea Președintelui Consiliului Județean și din partea membrilor guvernului, în special a ministrului Lucian Bode, un om politic ce a și-a declarat în repetate rânduri apartenența la comunitatea șimleuană și respectul pe care îl poartă acestei comunități care a fost alături de domnia sa în fiecare competiție electorală.


Florin Cîțu, premierul României s-a declarat de asemenea extrem de încântat că tineri precum Cristian Lazăr au ales să se implice în administrația locală și l-a asigurat pe acesta de întreaga susținere din partea domniei sale.
În final, primarul municipiului Cluj-Napoca a ținut să își declare disponibilitatea de sprijin pentru Cristian Lazăr prin intermediul modelului administrativ practicat în capitala Transilvaniei, model care a dus Clujul la un nivel de dezvoltare demn de invidiat în ultimii ani.

Comandat de: PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL – FILIALA SĂLAJ

Executat de: X ACQUISITION PARTNERS S.R.L.

Cod unic de Identificare: AEP 51210004

(P)

2 Thoughts to “Susținere masivă pentru Cristian Mihai Lazăr, candidatul liberal pentru fotoliul de primar al orașului Șimleu-Silvaniei”

  1. Nu votăm liberali

    Cu excepția lui Bolojan și Boc, pe toți ceilalți i-o tunat și i-o adunat în jurul unui premier repetent !

    1. Sorin Olteanu

      Zi ,,zău,,!!!!!

Leave a Comment