Senatorul Végh Alexandru la „Rotisorul politic”

Un nou invitat la emisiunea „Rotisorul politic” de la Radio Transilvania Zalău, o emisiune realizată în colaborare cu Magazin Sălăjean: senatorul UDMR Végh Alexandru. „Rotisorul politic” a fost prima emisiune la care a participat senatorul sălăjean după alegerile parlamentare din decembrie 2012. În opinia fostului prefect, UDMR a avut o prestaţie bună la alegerile menţionate, având în vedere condiţiile de atunci, mai ales votul politic masiv îndreptat împotriva fostei puteri, UDMR fiind asimilată fostei puteri. Végh a apreciat ca nesemnificativă „concurenţa” celorlalte partide maghiare la alegerile parlamentare, lucru care demonstrează că UDMR rămâne principala voce politică a maghiarimii din România.
Cât priveşte bugetul pe 2013, senatorul a menţionat lipsa finanţării unor noi investiţii şi păstrarea restricţiilor din administraţie. Sălajul va avea un buget comparabil cu cel de anul trecut, dar, de exemplu, sumele pentru drumurile judeţene sunt total insuficiente. Végh a precizat că nu au fost acceptate amendamentele propuse de UDMR la Legea bugetului pe 2013, unul dintre ele vizând finanţarea tronsonului Borş – Suplac al Autostrăzii Transilvania, tronson pe care lucrările sunt destul de înaintate.
„Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat încredere şi să-i asigur că o să folosesc toată experienţa mea din administraţia publică pentru a adopta legi bune, potrivite pentru cetăţenii României şi pentru cetăţenii din Sălaj. Sigur, toate legile sunt importante, dar cumva legile care vizează autorităţile locale, societăţile comerciale, crearea de locuri de muncă pentru mine sunt prioritare”, a declarat senatorul Végh Alexandru. Emisiunea integral o puteţi viziona pe site-ul Magazin Sălăjean.

Daniel Săuca

Alte articole

One Thought to “Senatorul Végh Alexandru la „Rotisorul politic””

  1. Anonim

    Sunt curios: dupa ce coboara de pe rotisor, va fi servit ca friptura de vita sau porc, evident in suc propriu! Dobanii stiu de ce?

Leave a Comment