Rodica Mureşan îi avertizează pe foştii colegi din PNL: „Nu se ştie în ce context ne vom reîntâlni!”

 

După ce Curtea de Apel Cluj a decis că Rodica Mureşan şi Raul Dragoş – excluşi iniţial din Consiliul Local (CL) Zalău printr-un proiect de hotărâre în cursul lunii octombrie a anului trecut – îşi păstrează funcţiile, fosta liberală a ţinut în plenul şedinţei de Consiliu Local, care a avut loc luni la sediul Primăriei, o alocuţiune scurtă prin care le-a „mulţumit” foştilor colegi din PNL şi actuali din Primărie, dar şi secretarului Primăriei, pentru „omenie” şi pentru efortul lor de a o elimina din rândul consilierilor. “Am cerut iniţiatorului proiectului, la vremea respectivă, retragerea acestui proiect de pe ordinea de zi. Nu s-a dorit realizarea acestui lucru, deşi am spus la atunci că domnul secretar (Stelian Potroviţă, n.r.) şi-a depăşit competenţele prin acea hotărâre. Nu am fost am fost auzită acolo, în schimb m-a auzit Prefectura, şi ţin să mulţumesc acestei instituţii, prefectului Ionel Ciunt şi juriştilor de acolo, pentru sprijinul lor. Nu acelaşi lucru pot să-l spun şi colegilor din Primărie, în special colegilor din PNL, cărora le mulţumesc pentru „prietenia” lor. Se pare că interesul politic este mai important decât calitatea de om, pentru aceştia”, a spus Rodica Mureşan. Bucuroasă că le-a tras o „palmă” în văzul şi auzul oraşului celor pe care îi credea colegi sau, mai mult, prieteni, consilierul a încheiat: „Nu se ştie niciodată în ce context ne vom reîntîlni!”. Reamintim faptul că cei doi consilieri, foşti membri ai Partidului Naţional Liberal (PNL), au fost revocaţi din funcţii ca urmare a faptului că în cursul lunii octombrie 2014 au părăsit PNL-ul şi s-au înscris în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu (PLR). Trecerea celor doi de la PNL la PLR s-a realizat în baza Ordonanţei 55 din 2014, care a permis aleşilor locali migrarea de la un partid politic la altul, fără pierderea mandatului. Consilierii care au votat revocarea din funcţii a celor doi nu au ţinut cont de prevederile ordonanţei precizate, iar Instituţia Prefectului Sălaj, în urma verificării de legalitate efectuată de către Serviciul Juridic şi Contencios Administrativ, a atacat în contencios decizia CL Zalău.

Alte articole

11 Thoughts to “Rodica Mureşan îi avertizează pe foştii colegi din PNL: „Nu se ştie în ce context ne vom reîntâlni!””

 1. Anonim

  Da’ de ce n-au trecut direct la PSD, de ce au mai umblat cu minciuna, să refacă USL-ul lui Ponta, împreună cu slugoiu Tăricean?

 2. Anonim

  ,,Palma” si-a tras-o ei ,nu colegilor..Ea este cea care a tradat ,nu cei care au ramas.Si-a vazut numai interesul si mai are curajul sa arunce cu venin.

 3. gicuta

  Tradatori striga TRADARE

 4. Anonim

  A tradat PNL-ul dupa care da lectii de moralitate celor care au ramas fideli partidului care i-a promovat.
  Fara sustinerea PNL doamna de mai sus ramanea una dintre multele asistent de la Spitalul Judetean.

 5. Anonim

  Si multumeste -personal domnului prefect Ionel Ciunt!

 6. Anonim

  Ei ce sa spun ,mai intai a fugit de la PDL -tot cu interes- la PNL care a propulsat-o pe ea si pe sotul ei in functiile in care sunt.,inclusiv pe ea de consilier ,si acum da o palma la „un rahat” ca de ,este marea liberala a lui Tariceanu .a se citi „FSN-ista”,PNUNR-rista ,PSD-ista ,etc.
  Palma ti-ai tras-o tie cea care afirmi ca prietenia ii prietenie si politica ii politica.
  Unde iti sunt principiile doamna draga.

 7. Anonim

  cat de penibila poate fi:))))

 8. Anonim

  la fel cum pupa-n cur doar bolnavii care-I bagau 10 lei in buzunar asa pupa-n cur si-n politica. Deci dragi fosti colegi ai fostei asistente,sa va fie invatatura de minte sa nu mai promovati nulitati!!!

 9. Anonim

  licentiata in pupincurism si traseologie

 10. Anonim

  au ajuns sa faca politica toate panaramele!

Leave a Comment