Premierul Ludovic Orban vine în Sălaj

Ludovic Orban, prim-ministrul României, alături de Lucian Bode – ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor – și alți membri ai Cabinetului, vor fi prezenți vineri 26 iunie în județul Sălaj. Programul vizitei va cuprinde semnarea contractului pentru proiectarea și execuția lotului Zimbor – Poarta Sălajului din Autostrada Transilvania (eveniment ce va avea loc la sediul Instituției Prefectului Sălaj), participarea la manifestările dedicate Zilei Drapelului Național, vizite la operatori economici, precum și întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Sălaj.

9 Thoughts to “Premierul Ludovic Orban vine în Sălaj”

 1. Anonim

  Poate se mobilizează şi pensionarii (cei pe contributivitate) şi părinții cu copii, să-l primeascâ cu roşii şi ouă. Că bugetarii precis vor fi prezenți, pentru aplauze.

  1. Anonim

   psd-ul cat a fost la guvernare din 2012 pana in2019 au mentinut alocatia copiilor la 84 lei pentru un copil ,pe cine judecam, despre ce vorbim !

  2. Anonim

   Excelentă idee, am și eu niște ouă clocite !

 2. Marie

  Campanie electorala mascata.
  Sa nu le deranjeze pe cei care mai au de lucru cu festivitati inutile!!
  Dati un flacon de palinca si trimiteti-il acasa…Pe aici nu sunt terase cu bere.

 3. Anonim

  singura grija a psd-ului este grija oualor… sa , sa le numere,sa le cloceasca…(odata ce s-au cuibarit pe un postii stau acolo pina ce ouul se inpute de atata clocit),când ii zbori din cuib…au munitia pregatita !

 4. Anonim

  Ala cu pensionarii si ouăle.Nu te…grija ca noi pensionarii apărați v o dam in bot la PSD la alegeri.

 5. Anonim

  …amarati…

 6. Anonim

  oare sustinatorii psd-alde-udmr-proponta sint chiar asa de cretini si spalati pe creier?

 7. Anonim

  Asta cu spalatul pe creier ramane de vazut ?

Leave a Comment