Mişcarea Populară Sălaj şi-a dat drumul la… politică

Radu Cristescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) Sălaj, a făcut publică, marţi, componenţa Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei partidului. „Aproape toţi colegii mei din BPJ sunt noi în politica sălăjeană. Pentru noi, a face politică înseamnă a te pune în slujba bunului simţ pentru bunul comun, al tuturor”, a declarat Radu Cristescu. Potrivit acestuia, componenţa BPJ al PMP Sălaj este: Radu Cristescu – preşedinte; Fekete Carol – prim-vicepreşedinte; Fizeşan Olimpia Alexandra – secretar general; Dan Gabriel Claudiu, Adrian Alexandru Popan, Antonica Maria Filip şi Vasile Biriş – vicepreşedinţi; Daniela Zaharie – preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei. „Cu excepţia domnului Fekete Carol, care are experinenţă politică şi administrativă, dovedind că este un om de valoare, toţi ceilalţi colegi de abia acum începem să cochetăm cu mediul politic, ceea ce ne dă un plus de valoare”, a ţinut să sublinieze liderul PMP Sălaj.
Radu Cristescu a precizat că, în urma cererii făcute în vederea obţinerii unui sediu pentru partid, Primăria Zalău nu a catadicsit să dea vreun răspuns. „Cum primarul Radu Căpîlnaşiu nu ne-a dat vreun sediu, putem vorbi despre un semn bun. Înseamnă că am început să fim o ameninţare la adresa celor care ne conduc astăzi destinele. Ceea ce ne bucură”, a mai afirmat preşedintele PMP Sălaj, care a adăugat că, până la această oră, la sediul partidului au fost înregistrate circa 200 de adeziuni.

Alte articole

10 Thoughts to “Mişcarea Populară Sălaj şi-a dat drumul la… politică”

 1. Anonim

  Cum o cheama pe amanta lui Cristescu? Lucica (Lucian) Bode!

 2. Anonim

  partidul vidalis

 3. La tranta cu logica...

  „…toţi ceilalţi colegi de abia acum începem să cochetăm cu mediul politic, ceea ce ne dă un plus de valoare…”, adica, altfel spus, lipsa de experienta inseamna valoare. De cand asta?!

 4. Anonim

  USL tremura de frica. A venit penalu Cristescu sa faca ordine in SALAJ

 5. Anonim

  Sigur ca Radu Capilnasiu tremura de frica lui Cristescu, de aia nu ia dat sediu….ma da prost ii Cristescu asta Fante de Berceni si tepar de Satu Mare, mare inginer horticol fara licenta..

 6. Anonim

  Din 200 de membri vor obtine 15 voturi si alea de la conducerea Vidalis.

 7. Anonim

  stanca , toata lumea stie ca tu scrii,anonim ai fost toata viata ta.nici macar nu ai curaj sa te semnezi…

 8. Anonim

  crapi de ciuda ca doarme Cristescu in patul tau…fraiere

 9. Anonim

  macar fosta ta nevasta a gasit un baiat fain nu un zgirci ca a ta baba de la muzeu pe care au ciuruito toti de zici ca ii poligon

Leave a Comment