MARCEL CIOLACU: ”Iohannis trebuia să facă un singur lucru de bun simţ – să ceară demisia urgentă a lui Bode”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, este de părere că şeful statului trebuia să ceară „demisia urgentă” a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, având în vedere imaginile apărute în spaţiul public despre accidentul rutier în care a fost implicat, conform Agerpres.

„Cum adică e greu să faci comparaţii între cazul „Gigină” şi ce a făcut Bode?! Trebuiau să moară oameni, domnule Iohannis?! Ce înţeleg cetăţenii de rând? (…) Că dacă eşti ministru în guvernul său poţi să calci legea în picioare? Că dacă eşti reprezentant al partidului său poţi să îţi baţi joc de cetăţeni şi să îi arunci în şanţuri?! Iohannis trebuia să facă un singur lucru de bun simţ: să ceară demisia urgentă a lui Bode! În schimb, atât a putut! Să recite aceeaşi placă ruginită cu PSD-ul. După giroscopul traseiştilor, Iohannis a dat-o-n bară şi cu girofarul şmecherilor din guvernul Orban!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia lui vine după conferinţa de presă susţinută de preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, în care acesta a declarat că ministrul Transporturilor nu ar trebui să demisioneze în urma accidentului, arătând că nu poate fi comparat cazul lui Gabriel Oprea cu cel al lui Lucian Bode, având în vedere că acesta din urmă nu a folosit coloana oficială.

„Cu greu pot fi comparate aceste două speţe (Lucian Bode şi Gabriel Oprea – n.r.). Ne amintim cu tristeţe de incidentul de acum câţiva ani, când un poliţist a murit într-un accident. Din informaţiile mele, încă se cercetează şi nu este finalizată speţa. În acest ultim accident nu a fost vorba de nicio coloană. Ministrul s-a deplasat cu maşina pusă la dispoziţie absolut legal de SPP. Dacă acolo în trafic s-a greşit, vom afla, sper, foarte repede, cine şi de ce a greşit. (…) Nu cred (că ar trebui să îşi dea demisia – n.r.). Cred că este bine să se lămurească circumstanţele accidentului. Dar, din informaţiile mele, ministrul a fost pe banchetă în spate. Dar, încă o dată, până nu avem datele nu e bine să speculăm”, a susţinut Iohannis.

Sursa: www.bursa.ro

5 Thoughts to “MARCEL CIOLACU: ”Iohannis trebuia să facă un singur lucru de bun simţ – să ceară demisia urgentă a lui Bode””

 1. Suspect de cretinism

  Neamțu este de-a dreptul imbecil când dă vina pe infrastructura. Mașina a mers un minut pe contrasens tăind linia continuă. Pe zi ce trece, neamțu se dilește !

  1. Anonim

   6:05 tu deja esti cretin !unul lovit de ciuma rosie.

 2. Anonim

  cufuritii galbeni = dubla masura in situatii similare !

 3. Anonim

  Mai Ciolacule !Demisia i-o cere eventual prim-ministrul nu presedintele .Dar tu cu Psdragnea al tau nu ati auzit de separarea puterilor in stat.

 4. vosi

  Hai sictir cu Cioala cu tot……

Leave a Comment