LUDOVIC ORBAN: „Îi solicit colegului meu Florin Cîţu să le ceară scuze cetăţenilor români”

Ludovic Orban i-a cerut astăzi, premierului Florin Cîţu, ca în următoarea declaraţie de presă să le ceară scuze românilor pentru că nu a avut curajul să îi informeze despre episodul de acum 20 de ani când a fost prins beat la volan în SUA.

„Îi solicit colegului meu Florin Cîţu ca, în următoarea declaraţie publică, să le ceară scuze cetăţenilor români că nu a avut curajul şi onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viaţa lui.

Şi ar trebui să îşi ceară scuze şi faţă de mine, că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului, în toate discuţiile pe care le-am avut atunci când a obţinut susţinerea mea pentru cele mai importante funcţii în stat,” a scris Orban pe pagina sa de Facebook.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

5 Thoughts to “LUDOVIC ORBAN: „Îi solicit colegului meu Florin Cîţu să le ceară scuze cetăţenilor români””

 1. Anonim

  Zise betivul Orban

 2. Anonim

  Mare lepra esti,Lajos!

 3. Anonim

  Pana acum aveam de suferit din cauza campaniilor de alegeri la nivel national,acum sí din cauza alegerilor interne de partid.
  -Ce mai urmeaza?

 4. I. C.

  Mare lichea acest Orban!

 5. Anonim

  NU ma ajuta cu nimic scuzele voastre de politicieni. Amandoi sunteti la fel. Ne trebuie un presedinte de PNL tanar, cu suflet de BRATIANU.

Leave a Comment