Ludovic Orban, așteptat astăzi la Zalău

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, este așteptat mâine la Zalău. Pe agenda liderului liberal este prevăzută mâine dimineață o vizită în județul Cluj, iar apoi o deplasare în județul Maramureș. În program mai este cuprinsă vizita președintelui PNL în județul Sălaj, la ședința Colegiului Director Județean PNL.  Surse locale din cadrul PNL ne-au confirmat anunțul privind vizita lui Ludovic Orban la Zalău.

sursa foto: facebook Ludovic Orban

6 Thoughts to “Ludovic Orban, așteptat astăzi la Zalău”

 1. Leprele

  Vasăzică, sică mandorlică o ia prin Ardeal iar scîrțul repetent și pușcăriaș este huiduit la Iași. Bine, bine dar, cine mai conduce țara că, prețurile au explodat, românii așteaptă cu emoție facturile ? Întrebarea este pt leprele care au votat liberali !

  1. Ioan

   Domnule Leprele, las’ că te salvează Ciolacu!

   1. Anonim

    Ionică, fără diversiunin aici vorbim de leprele liberale + udmr care au adus țara pe marginea prăpastiei. Ciolacul este, evident, sluga neamțului, nu mai lansa petarde !

 2. Celentano

  Sica Mandolin e și ăsta un zombi! Umblă pe banii nostrii de-a lungul și latul țării! Nu au ei nici o treaba cu guvernarea! Nemernici!

 3. Tot despre lepre

  E bine de știut că, la liberali, nu numai vârfurile sunt ridicule, și restul e precum turcu și pistolul. Unu, roman, care voia el să conducă camerele reunite ale parlamentului este, la bază, vânzător de ziare !

 4. Dorin

  „Leprele” vorbeste (este un singur emitator) de Sica Mandorlica (de unde acest nume?), poate mandolina vrea sa zica, saracu’ om! Celentano se mai apropie ca informatie, dar scrie „nostri” cu doi „i” (este prieten cu Pop Militianul din Racas).
  Acesti oameni ii doresc in continuare pe Dragnea, Dancila, IOrdache, Niculicea, Olguta etc.

Leave a Comment