Livia Chende, președintele seniorilor liberali sălăjeni, aleasă în conducerea organizației naționale

Organizația Seniorilor Național Liberali (OSNL) și-a votat ieri, 8 mai, noua conducere. În cadrul congresului, la care au luat parte peste 1.000 de delegați, Victor Paul Dobre a fost votat ca președinte al organizației.
Seniorii Liberali din Sălaj au fost reprezentați de o delegație alcătuită din 19 membri, condusă de președinta Livia Chende, care a candidat și a fost aleasă în funcția de membru al noului Birou Executiv OSNL.
La lucrările Congresului a luat parte conducerea Partidului Național Liberal formată din președintele Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode, președintele Senatului Alina Gorghiu, europarlamentarul Rareș Bogdan, deputați și senatori.
PNL Sălaj
(P)

2 Thoughts to “Livia Chende, președintele seniorilor liberali sălăjeni, aleasă în conducerea organizației naționale”

  1. […] Organizația Seniorilor Național Liberali (OSNL) și-a votat ieri, 8 mai, noua conducere. În cadrul congresului, la care au luat parte peste 1.000 de delegați, Victor Paul Dobre a fost votat ca președinte al organizației. Seniorii Liberali din Sălaj au fost reprezentați de o delegație alcătuită din 19 membri, condusă de președinta Livia Chende, care a candidat și a fost aleasă în funcția de membru al noului Birou Executiv OSNL. La lucrările Congresului a luat parte conducerea Partidului Național Liberal formată din președintele Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode, președintele Senatului… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Oare cufurițî ăștia au pensii speciale ?

Leave a Comment