Liberalii trag un semnal de alarmă: „Incompetența PSD duce Zalăul la subdezvoltare!”

Într-un comunicat de presă remis redacției, reprezentanții PNL în Consiliul municipal Zalău aduc o serie de acuzații conducerii Primăriei, consilierii liberali subliniid că, de la începutul acestui an, la secțiunea „Dezvoltare” s-au realizat puțin peste 10 procente din ceea ce ceea ce s-a propus. În același timp, semnatarii comunicatului subliniază că, în acest an, cei din conducerea Primăriei se pot „lăuda” cu doar 5,7 la sută atragere de fondurile europene din ceea ce și-au propus pentru anul în curs. „Impostura și incompetența conducerii PSD-iste a Primăriei Municipiului Zalău încep să fie evidente, iar Ciunt, Bălăjel & Co. nu se mai pot ascunde după sloganuri demne de epoca „socialismului multilateral dezvoltat”.  Cifrele nu mint și arată dezastruos! Execuția bugetară pentru prima jumătate a acestui an relevă că, la secțiunea “Dezvoltare”, s-au realizat doar 10,7 la sută din veniturile propuse. Când vine vorba de fonduri europene situația e și mai drastică – executivul PSD-ist a reușit să atragă doar 5,7  la sută din targetul propus  pentru acest an. Iar dacă la Dezvoltare dezastrul e evident, fondurile destinate secțiunii de funcționare devoalează o  altă situație îngrijorătoare – la anumite capitole precum deszăpezire, întreținere spații verzi, salubrizare, a fost cheltuit aproape tot bugetul propus pentru acest an (și asta în șase luni), fiind incert ce se va întîmpla în a doua parte a acestui an. De altfel, dezastrul bugetar cauzat de colegii PSD-iști din Guvern ai domnilor Ciunt și Bălăjel a fost confirmat și de angajații Primăriei, care ne-au transmis că viitorul este unul pesimist pentru administrațiile locale din România”, se arată în comunicat.

Consilierii liberali susțin, pe de altă parte, că salvarea Bugetului de funcționare a venit din banii zălăuanilor, mai precis din încasările din taxele și impozitele pe proprietate, care a acoperit78,7 la sută din buget. „Dat fiind cele arătate, consilierii municipali ai PNL Zalău s-au abținut de la votul execuției bugetare. Astfel, lipsiți de banii pe care i-au găsit în buget când au ajuns la Primărie și fără pomeni electorale de la nefastul Guvern Dăncilă, PSD-iștii de la Primăria Zalău ne demonstrează că nu sunt capabili să administreze un municipiu, iar despre proiecte de anvergură nici nu poate fi vorba, atâta vreme cât Ciunt va rămâne la conducerea administrației municipale”, au concluzionat consilierii liberali.

M.S.

 

Alte articole

11 Thoughts to “Liberalii trag un semnal de alarmă: „Incompetența PSD duce Zalăul la subdezvoltare!””

 1. Anonim

  Da’ liberalii unde-s? Ca in imagine is comunistul Talpos, pedelistii Birsan si Crisan, taranistul Bencea, otevistul Haller, umanistul Dinu Iancu, ungurul Lakatos si cheliosul cameraman de la Cota TV, Calin Sabau.

 2. Anonim

  Mai, i-ai cam incurcat

 3. Anonim

  Esti dezinformat amice de mai sus.Lasa vrajelile USR iste sau psd iste.

 4. Anonim

  PNL = PSD, aceasi Maria, alta palarie.
  de ce? ce au facut ei mai bun ca PSD? nu au furat pe fata, ci mai pe ocolite? in 2 mandate a lor nu au facut nimic in Zalau, pe cand PSD in 2 ani a turnat mai mult asfalt cat in PNL in 8 ani. Prost si scum, dar au umplut toate cartierele de asphalt, . Au facut str. closc, prost si scum, dar au facut ! la fel fac si cu str Crasnei, o lucre ploasta si scumpa, dar o fac !

 5. SiLa

  Gargara cu apa plata. Ca mult s-a mai dezvoltat Zalaul in 12 ani de domnie liberala, ce sa-ti spun?!
  Perfect spus @14:49

 6. Anonim

  Au umplut strazile de asfalt pe imprumuturi.O sa vezi cand o sa-ti creasca impozitul sa le platesti.

 7. Anonim

  17 21 cu amicul tau pe care l lauzi = 2 frustrați PNL iști care n au facut nimic pt partid ,care vor funcții dar ei fiind mari trantori si doar barfa e de voi = vai si amar fix 2 boi.

 8. Vasi

  Ha venit pesedeu la primarie și Brantner adusa de Ciunt a dublat prețul gunoiului.
  Pai nu ești tu bai ciunt un nemernic și un mincinos

 9. Anonim

  Ciunt= mincinos PSD = ciuma rosie

 10. Anonim

  Macar s-a facut ceva concret in administratia PSD
  Pe vremea PNLului se aruncau banii pe tot felul de inutilitati, la care se adauga incompetenta idiotului de Nicora , care nici macar sa salute nu stie, ce sa ii mai ceri sa gestioneze situatii , Ca sa nu mai adaugam si pe oportunistul de Dan Marian de la Creaca care a ajuns sef de cabinet al prefectului.Cu tot regretul PNLul a decazut total .Toti sunt sinte parveniti

 11. Anonim

  Este usor de comentat. Implicati-va, schimbati ce credeti ca nu e bine!

Leave a Comment