PSD Sălaj: Liberalii se opun dezvoltării orașului

În cadrul ședinței de Consiliul Local din 20 februarie, pe ordinea de zi a ședinței s-a regăsit Proiectul de Hotărâre privind aprobarea bugetului local pe anul 2020.

SECȚIUNEA DE DEZVOLTARE a bugetului din acest an este de 127.871 mii lei, aproximativ 27,2 milioane euro, suma fiind mai mare cu 3 milioane euro decât cea de la secțiunea de funcționare și mai mare cu 18,6 milioane euro decât în 2019.
Chiar dacă suma este mai consistentă, consilierii PNL NU au votat investițiile și proiectele propuse de Ionel Ciunt pentru dezvoltarea Zalăului, printre care:
– continuarea proiectelor cu finanțare din fonduri europene;
– demararea unor noi investiții cu sume din bugetul local, cât și din fonduri europene;
– acordarea tichetelor de creșă;
– acordarea de facilități fiscale – scutiri, bonificații și gratuități.
De asemenea, NU au votat nici suma necesară pentru finanțarea celor 6 proiecte calificate în cadrul proiectului de bugetare participativă:
– Pădure urbană – pictură murală exterioară cu vopsea ce purifică aerul;
– Realizare spațiu de depozitare temporară a mașinilor neutilizate;
– Statuie Szikszai Lajos;
– Treceri de pietoni “3D”;
– Demolare PT14 și amenajare locuri de parcare;
– Baie comunală socială.

Organizația PSD Sălaj
(P)

15 Thoughts to “PSD Sălaj: Liberalii se opun dezvoltării orașului”

 1. Anonim

  De ce va grabiti cu reexaminarea repetentilor din asa numitul guvern ORB(an) destituit de curand cu majoritate in Parlamemt . Acordati-le timp indelungt de studiu si actionati doar „de indata „, asa cum a inteles sensul cuvantului politrukul Werner , care a actionat dupa cca 3 luni de la publicarea Hotararii CCR ??!! „Luati lumina” de la politrukul Wener si „actionati ” ca el si „romanii lui normali ” . Pe ciumatii cacanii ii doare in gaura covrigului de avizele parlamentului , ma ales ca intreaga ciuma cacnie ca vota imotriva ipochimenilor in Parlamentul Romaniei !! Cred ca e caz unic cel putin pe pe mapamond , asa ca sloicitati reprezentantii Cartii Recordurior ?!

 2. Anonim

  Am ascuktat inregistrarea.Tocmai ca liberalii au spus ca bsnii primiti in plusxde la Guvern au mers toti pe salarii

 3. Anonim

  MAGAZIN ,oare cum puteti publica toate minciunile!

 4. Anonim

  Ma jeg de dsp ist PSD ist de la 15 11 .Ai ajuns acasă handicapatule? Ca azi ai servit doar 2 ore la jobul de la buget platit cu 3800 ron/ net/ luna. Alo ! Dle Prefect ! Dati i afara pe putorile astea bugetare.Fa ti un consult psihiatric pui de securist , ca ai zero neuroni functionali .

 5. Anonim

  M-ati favut curios!Am ascultat si eu inregistrarea.A fostcexact pe invers .Nu au fost decacord sa secdea vauchere si salarii mari

 6. Anonim

  Se vede ca PSD-ul se teme de prostiile facute.De aia vin cu articole mincinoase

 7. Anonim

  Ce pacat ca cu bani poti sa publici toate minciunile

 8. Anonim

  Magazin Salajean !? V am crezut un ziar echidistant, critic ,realist dar se pare ca o luati pe urma Graiului Sj .Faceti precizările ce se impun ,anume titlul trebuie schimbat in : PUNCTUL DE VEDERE AL PSD ESTE CA ..LIBERALII SE OPUN DEZVOLTARII ORASULUI nu de alta dar sa priceapă lumea ca e vorba de parerea neocomunistilor pesedisti.Degeaba puneti la sfârșitul articolului : organizația PSD Salaj ,ca lumea nu citeste .Fiti profesioniști ca sunteti buni dar nu omiteti detaliile.

 9. Anonim

  Ciuntule ! Du te ma omule si dati demisia ,mincinos ce esti.Unde i Parcul industrial ,parcare Spital Județean,super Mill cu piscină + cinema+ loc joacă pt copii ,reabilitare Uzina Electrică cu videoclipuri de ” mAre gospodar” ce ti l ai tras in 2016 si multe ,multe alte minciuni PSD iste pe care nu le ai pus in practica in 4 ani de mandat.Stampila de vot e la noi in iunie douazecidouazeci si va vom taxa urat de tot.

 10. Anonim

  Acum vad ca e un comunicat PSD.Pana si Salajanul a dat inregistrari din sedinta in care se spune exact invers

 11. Anonim

  Acum citesc in Graiul ca nu au votat tocmai ca s-au dat baii primiti in plus pe salarii si vauchere

 12. prioritar

  La crucea rosie nu dati bani ca sunteti presedinte sa cheltuiasca fata lu berceanu cu amantii si sa umble de colo colo cu masinile crucii rosii,oare Majestate sa Principesa Margareta stie cine conduce Crucea Rosie Salaj fica unui infractor psd-ist si ce comportament are si ca ajutoarele merg in magazinul bercenilor.

 13. PNL

  Mai lăsați propaganda PNL…Nu au șansa! Zeroo pe Zalau…boschetari care cred ca prind ciolanuuuuu

  1. Anonim

   mai PNL ule frustat de la 22 01 !vorba pesedistilor:Cainii (ca tine ) latra ,caravana trece !

Leave a Comment