Sălăjeanul Crin Bologa este noul procuror-șef al DNA

Preşedintele Klaus Werner Iohannis a semnat joi decretul pentru numirea în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a Gabrielei Scutea, pe o perioadă de trei ani, anunţă Administraţia Prezidenţială. De asemenea, şeful statului a semnat decretele pentru numirea în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a procurorului Crin Nicu Bologa, pe o perioadă de trei ani şi pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a Elenei-Giorgiana Hosu, pe o perioadă de trei ani.
În 14 februarie, Secţia pentru procurori a CSM a anunţat că i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis avizele date pentru propunerile de numire la şefia Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Secţia pentru procurori a CSM a înaintat şefului statului propunerile ministrului Justiţiei pentru numirea în cele trei funcţii, însoţite de avize. Secţia a acordat următoarele avize: Gabriela Scutea – aviz negativ pentru funcţia de procuror general al PICCJ; Crin Nicu Bologa – aviz pozitiv pentru funcţia de procuror-şef al DNA; Giorgiana Elena Hosu – aviz negativ pentru funcţia de procuror-şef al DIICOT.

 

 

Alte articole

14 Thoughts to “Sălăjeanul Crin Bologa este noul procuror-șef al DNA”

 1. Anonim

  Marr barbat.Felicitari.D- l Parinte

 2. Anonim

  Am vrut sa zic mare si ma bucur pentru reusita lui

 3. Anonim

  Da care-s marile dosare instrumate de bologa?

  1. Anonim

   Păi tocmai de-aia l-au pus!

 4. Anonim

  Ii ca apa sfintita…

 5. Anonim

  Nu fiti naivi/prosti , Bologa este omul „sistemului (paralel/subteran)” , sistem patronat de „capo di tutti capi „politrukul Werner , cel care ii numeste in functii , doar pe cei ce sustin „sistemul” ??!!

 6. Anonim

  20 00 du te pesedeule la culcare

 7. Roza

  Sa-i dea Dumnezeu putere si multa intelepciune!!

 8. Anonim

  Jegurilor pesedracniste de mai sus !Va e frica penalilor de DNA ? Păi sa va fie fiindca dl Bologa este noul Corado Catani al românilor, urmașul L C Kovesi in actiunile pe care le va întreprinde.MULT SUCCES ! Dle procuror ,romanii cinstiti va sustin din plin.

 9. Anonim

  Ciumatii cacanii , niste cretini descreierati se vad/cunosc si din spatiu . Nu pot scrie/spune nici macar niste propozitii simple (subiect+predicat) pe o anumita tema , cu ceva simt al realitatii si un anumit grad de obiectivitate . Ei doar ejaculeaza injurii , ineptii, tampenii, elucubratii si sunt tot timpul cu „MUIA „in gura !!Exemple clare ; p(r)osta(na)cii de la 16;42 , 4;41/45 , 10;24 , 11;25 , 20;46 etc !! Dar nu ai ce le face , caci prostia lor e infinita/incurabila !!

  1. Anonim

   Oare de ce nu ” intra” muia la cel de la 21 si 11?

 10. Anonim

  Mai doctor anuris cauza de la 21:11! Esti dus rau cu pluta ,repeți aceeași placa si aici si in Graiul Salariului.Acelasi postac pesedist încuiat la minte ,gen Veorica de Videle ,care nu a făcut nimic pe cont propriu la viata lui .Intr un cuvant= o scursura a societății,un neica nimeni in drum.

Leave a Comment