Liberalii sălăjeni s-au întâlnit la Cluj cu candidații la europarlamentare

Peste 150 de liberali sălăjeni au participat, sâmbătă, la lansarea candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, cu începere de la ora 12, iar alături de europarlamentarii PNL a participat și președintele Crin Antonescu, precum și lideri ai partidului din Cluj, Maramureș, Bihor, Satu Mare, Bistrița și Sălaj. În discursul său, de pe scena Casei de Cultură a Studenților, Radu Căpîlnașiu, președintele PNL Sălaj, a declarat: “În aceste momente extreme de importante pentru viitorul politic al dreptei românești, toţi membrii PNL trebuie să fie solidari şi să facă front comun în jurul deciziilor partidului, a menţinerii intacte a spiritului liberal, precum şi a respectării angajamentelor asumate faţă de alegători. Partidul Național Liberal are cei mai buni candidați pentru alegerile europarlamentare. PNL trimite la Bruxelles o echipă de campioni, care s-au bătut pentru ca românii să aibă drepturi egale, să aibă libertatea de a munci, studia și circula în Uniunea Europeană. Iar activitatea Noricăi Nicolai, candidatul asumat și de noi, de liberalii sălăjeni, reprezintă, cu siguranță, o garanție a responsabilității și a devotamentului PNL pentru valorile democrației și pentru reprezentarea cu demnitate a valorilor naționale a României în cadrul Uniunii Europene. Alegerile europarlamentare reprezintă doar o etapă. În luna noiembrie, sunt convins că prin eforturile noastre, ale tuturor liberalilor, vom reuși să dăm și primul președinte liberal al României – pe Crin Antonescu, liderul PNL”.

6 Thoughts to “Liberalii sălăjeni s-au întâlnit la Cluj cu candidații la europarlamentare”

  1. […] Via: Liberalii sălăjeni s-au întâlnit la Cluj cu candidații la europarlamentare […]

  2. Alegatorul

    Pasarea MIHAI vitazul..”adica malai viseaza. ha,ha,ha ce glume bune..

  3. Anonim

    la ce liberali isi trage capalnasiu in PNL-ul salajean se poate duce la culcare, cu leka , opris, baican si alti lingai de prin primaria din zalau pnl se duce de rapa poate creste in baruri si la pariuri

  4. G.M.

    Ai vrea tu anonimule sa ai numai jumatate din scolile si experienta profesionala pe care o au tinerii aia. Lasati-i sa confirme sau sa dea chics, dar nu judecati oamenii inainte .Toti sunteti mari si tari in spatele calculatoarelor dar de fapt nu sunteti cu nimic mai buni. Mare-i invidia asta.

  5. Anonim

    oare unde a invatat capalnasiu aceasta atat de draga politicienilor” LIMBA DE LEMN”?
    acesta care tot da inainte cu INVIDIA sunt sigur ca face parte din tagma celor ”CU EXPERIENTA SI MULTA CARTE” din pnl

  6. Anonim

    RADULE usl parca a avut un scop cand a spus DREPTATE PANA LA CAPAT dar crinul dvs. I_A pus capat.oare de ce ?? Se zvoneste prin targul nostru ca dupa EUROPARLAMENTARE crinul se ofileste si ca orice fosta floare va fi pus la ierbar o fi adevarat???desi D-na NORICA este inimoasa ,desteapta si as dori sa o vad in PE. Ce nu inteleg eu ce legatura are crinul cu base??? eu regret mult decaderea lui crin cred ca la drogat cineva nu mai gandeste ca inainte.

Leave a Comment