Liberalii sălăjeni au depus la BEJ lista candidaților pentru Consiliul Judeţean

Liberalii sălăjeni au depus la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) lista candidaţilor pentru Consiliul Judeţean (CJ). Depunerea candidaturilor a avut loc la finalul săptămânii trecute, iar lista Partidului Naţional Liberal (PNL) cuprinde 39 de aspiranţi, din care primii 12 sunt consideraţi pe locuri eligibile.
“Am depus lista de candidaturi la CJ pentru alegerile locale din 5 iunie. 39 de colegi se află pe această listă. Le mulţumesc celor care sunt alături de mine şi care au venit să depună această listă, astăzi, la BEJ. Le mulţumesc tuturor colegilor care au acceptat să fie pe lista PNL la alegerile locale din 5 iunie 2016. Le mulţumesc de asemenea, tuturor şefilor de organizaţie, membrilor noştri de partid din organizaţiile orăşeneşti , comunale… pentru că ne-au ajutat cu 12.577 de semnături. Acesta este numărul de semnături pe care am reuşit să îl adunăm şi să îl depunem, însoţind astfel lista PNL”, a declarat Lucian Bode – copreşedintele PNL Sălaj. Astfel, prin această listă PNL este “primul competitor” înscris în “luptă” la CJ. “Am convingerea că şi în 6 iunie, după numărarea voturilor vom fi tot primii în competiţia electorală din Sălaj. Niciodată oriunde am fost, în orice poziţie: consilier local, consilier judeţean, deputat sau ministru nu am vorbit decât frumos, şi la superlativ, de Sălaj şi de sălăjeni. Acelaşi lucru îl voi face şi din postura de viitor preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj”, a adăugat Lucian Bode. Liberalul a ţinut “să felicite” administraţia judeţeană pentru lucrurile bune care au fost realizate în Sălaj în cei 12 de “administraţie roşie”. “Azi nu putem să nu vedem în ce situaţie se află Sălajul din punct de vedere socio-economic. Nu putem să nu vedem că în continuare Sălajul are în bugetul CJ excedent de peste 11 milioane de euro, dar în acelaşi timp are în patrimoniu drumuri judeţene care arată ca după bombardament. Nu putem să nu vedem în ce situaţie se află economia judeţului: 47.000 de angajaţi şi 73.000 de pensionari. Economia Sălajului este în regres. Toate aceste lucruri ne-au determinat pe noi, şi nu numai, echipa PNL, să venim la CJ”, a adăugat liberalul. Pentru CJ Sălaj, peneliştii au o listă cu 39 de aspiranţi, primii 12 fiind consideraţi ocupanţi de locuri eligibile.. Astfel, Zalăul va avea trei consilieri judeţeni, Şimleul şi Bazinul Şimleu – Valea Barcăului – Valea Crasnei, trei consilieri, Jiboul şi Valea Someşului, patru, iar Cehu Silvaniei şi Bazinul Cehu, doi”. Este vorba despre Lucian Bode, Radu Căpîlnaşiu, Dinu Iancu Sălăjanu, Septimiu Ţurcaş, Marcel Zaharia, Valeriu Crişan, Ioan Sabo, Paul Maghiu, Nicolae Ardelean, Florin Astaloş, Radu Nistorescu şi Adrian Margin.

13 Thoughts to “Liberalii sălăjeni au depus la BEJ lista candidaților pentru Consiliul Judeţean”

  1. Bulangiilor

    Șarlatani ordinari, pușcăria vă mâncă!!!!!

  2. Anonim

    Daca justitia ar functiona corect, in maxim 6 luni, jumatate din cei aflati in aceasta poza ar trebui sa aiba haine cu dungi! Si, in plus, si un frate de deputat, frate de deputat care nu se afla in poza.

  3. Anonim

    Vai de voi…Astia sunt oameni care vor sa conduca judetu? Nu zic ca are PSD mai buni dar …. pe langa astia. Sa pui si o femeie integra, care e peste toata clica aia misogina, in spatele ziaristului maghiu, mi se pare de prost gust si proasta crestere.
    Stergeti repede poza MS, oripilati lumea…

  4. Anonim

    credibilitate zero! PSD si clica rosie? Idem!!!

  5. Anonim

    Am votat pana acum cu PNL, dar de aceasta data nu mai merge. M-am saturat!!!

  6. Anonim

    il doaren basca pe Bode de comentariile voastre, pensiunea lui sa creasca mandra ca-n povesti, ca DNA doarme in hainele statului!

  7. Anonim

    Se vede din poza ce nivel de educatie au. Cum sa pui o doamna in spate intr-o poza de grup? PENIBIL

    1. Anonim

      Nu-i bai ca nu se vede domana! Pinguinul Maghiu e baza!

  8. eu

    Fiecare am stat pentru poze acolo unde am dorit.
    Nu ma simt bine ca am devenit subiect de observatii. Multumesc oricum pentru aprecieri si va doresc toate cele bune. Livia Chende

    1. Anonim

      Asta-i respectul pentru doamne din partea pnl

  9. Anonim

    FOTOGRAFUL CINE A FOST? SANDRU SAU TURCAS?

  10. Anonim

    da de unul Lupu cu blana de Marca va mai aduceti aminte? zicea ca pentru Marinela, dragostea mea nu mai vrea sa fie consilier judetean. ca stop politica. ei, ziaristi poftiti in Marca sa-l vedeti pe lupu in actiune. ca pana nu porneste dosarul porneste campania electorala a lupului.

  11. Ce avem noi aici?
    PACALICI !!!

    Parazitii de fata traiesc din banii vostrii (taxe) de minim 10 ani. Sunt angajati la stat. Dintotdeauna. Aproape toti. Sunt absolut incapabili de orice altceva. Nu pot face nimic productiv si au comportament de viermi intestinali. O sa-i alegeti pentru ca nu aveti incotro. Ganditi-va la cine i-a pus acolo si de ce. Cineva isi bate joc de voi. Sistematic. Si voi acceptati in amaru’ vost’. Ce sistem de contraselectie poate produce in mod sistematic asemenea erori? De ce suntem aici? Ce putem face?
    Dupa ce inghititi in sec ganditi-va ca fiecare in parte am fost lenesi si lasi si ca nu ei sunt cei mai vinovati ci noi care ii rabdam.
    La capatul rabdarii sunt multe solutii!

Leave a Comment