Klaus Iohannis, în dialog cu cetățenii: Nimeni nu a reușit să-i îngenuncheze pe români și PSD în veci pururi nu va reuși

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că el nu se află în competiţie electorală cu PSD, ci în război cu acest partid. Motivul războiului cu PSD: social-democraţii au guvernat ”împotriva românilor”.

Întâlnirea lui Klaus Iohannis cu bistrițenii a avut loc exact la cinci ani de zile după ce șeful statului a câștigat primul mandat, pe 16 noiembrie 2014. Preşedintele României a sosit în centrul istoric al oraşului Bistrița, lângă Biserica Evanghelică, unde a fost întâmpinat de un număr mare de cetățeni și de secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, deputat de Bistrița. Șeful statului a fost aplaudat de bistrițeni. Klaus Iohannis a luat orașul la pas, dialogând cu cetățenii și răspunzând urărilor de bun venit: ”Bine v-am găsit, mi-a fost dor”. Bistrițenii s-au fotografiat cu șeful statului sau i-au cerut autografe pe cea mai recentă carte.

Un biciclist s-a oprit pentru a face o fotografie cu președintele și pentru a-i transmite salutul ”comunității bicicliștilor”. ”Așteptăm cei 47 de kilometri de pistă pe care i-a promis PSD-ul”, a comentat biciclistul, cu referire la restanțele primarului PSD din localitate. ”Poate-i lasă pe liberali la conducere și se vor realiza”, a replicat președintele.

 

Primit cu căldură

În fața sediului PNL, Iohannis a fost primit cu pâine și sare de un grup de femei și bărbați îmbrăcați în frumoasele costume populare din zonă.  Președintele a primit cadou un ceas de perete. ”Am avut ca primar la Sibiu un slogan: <<pentru ca treaba să meargă ceas>>, vă doresc și vouă tot așa ceva”, a mulțumit președintele.

Un cetățean și-a exprimat revolta față de faptul că România este condusă, în continuare, de comuniști. ”Păi eu ce zic la toate adunările, că PSD 30 de ani numai a stricat!”, i-a răspuns Iohannis.

De la sediul PNL, șeful statului a mers pe jos, spre sala în care a avut loc întâlnirea cu cetățenii din județul Bistrița-Năsăud, fiind întâmpinat cu căldură de locuitorii orașului. La intrarea în sală, șeful statului a fost așteptat de echipa de robotică a Colegiului Național ”Liviu Rebreanu”. Președintele a stat de vorbă cu aceștia și a făcut o fotografie cu tinerii.

Klaus Iohannis a dialogat și cu jurnaliștii veniți în număr mare, explicându-le că  la dezbaterea de marţi vor fi abordate ”toate temele de interes” într-o campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale. Candidatul PNL a precizat că la întâlnire vor fi prezenţi politologi, formatori de opinie şi jurnalişti, persoane care sunt ”foarte bine puse în temă”.

 

Turul doi trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare

La reuniunea din Sala Polivalentă au participat 2.000 cetățeni și simpatizanți ai șefului statului. Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis că turul doi al alegerilor prezidenţiale trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare care să arate PSD-ului unde îi este locul şi anume în opoziţie.  ”Eu nu sunt cu PSD într-o competiție electorală, eu sunt cu PSD în război. Noi suntem cu PSD în război. Și asta nu pentru că noi suntem așa, răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari și nici nu a ajuns bine în Palatul Victoria și au început să încerce să subjuge justiția, să acapareze marile sisteme publice. PSD a atacat democrația din România. Este inadmisibil, a fost inadmisibil și rezultatul este cel pe care l-au meritat, au fost înlăturați de la putere!”, a declarat șeful statului.

Klaus Iohannis le-a spus susţinătorilor săi că războiul pe care îl poartă cu PSD nu s-a terminat şi că este important ca, printr-o prezenţă consistentă la urne, să fie câştigată bătălia din 24 noiembrie, pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

 

PSD a luptat împotriva românilor

Președintele a mai afirmat că PSD a guvernat împotriva românilor şi chiar a luptat împotriva cetăţenilor acestei ţări în stradă.  ”Imaginați-vă, guvernul PSD a luptat în stradă la propriu împotriva românilor. Și mă refer, la desigur, la acel 10 august de anul trecut. Inimaginabil, dar până acolo i-a dus mintea să încerce să-i îngenuncheze pe români cu forța. Mare prostie! Cum să-i îngenunchezi pe români cu forța? Nimeni nu a reușit, nimeni nu a reușit să-i îngenuncheze pe români și PSD în veci pururi nu va reuși”, a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului a afirmat că PSD este principalul motiv pentru care România nu s-a dezvoltat aşa cum ar fi trebuit. ”Dar, de stricat, dragii mei, au reușit să strice multe. În ultimii 30 de ani de când ne-am eliberat de comunism, încă nu am reușit să ne eliberăm de tot de comuniști. Deci, în ultimii 30 de ani de când ne-am eliberat de comunism, în realitate, PSD a făcut foarte mult rău României. PSD este motivul principal pentru care România nu s-a dezvoltat mai mult, este motivul principal pentru care România nu s-a dezvoltat mai bine, PSD este motivul principal pentru care 4 milioane de români au plecat din țară fiindcă nu s-au regăsit în sistemele de aici”, a acuzat Klaus Iohannis.

Comanda: “PNL”, executant – Magazin Sălăjean, cod mandatar 31190005

 

 

 

 

 

 

 

25 Thoughts to “Klaus Iohannis, în dialog cu cetățenii: Nimeni nu a reușit să-i îngenuncheze pe români și PSD în veci pururi nu va reuși”

 1. #vrem dezbatere

  Inca 5 ani de ghinion ??

 2. Anonim

  11:03, păi nu mai juca la Loto, ca să nu ai ghinion. Cât despre dezbatere, trimite-o pe Viorica să învețe limba română.

 3. Anonim

  11:03 ,acelasi postac psd cel cu politrukul Werner ,cel cu „ciuma bruna si nazistii lui Iohannis” ,cel cu luzarii si cu #vremdezbatere :Iti repet inca odata ca tu ai mari probleme de sanatate mintala ,zero neuroni functionali la “mansarda” .Stai linistit ca cei peste 7 milioane de simpatizati ai “ciumei brune” cum ne cataloghezi tu ,va vom trimite in turul 2 ,pe voi pe pesedeu cu proasta satului in fruntea voastra ,a ciurdei de handicapati ,la groapa de gunoi a istoriei.VOTAM MASIV IOHANNIS ! asa ca sa crapi tu de ciuda si toti lingaii penalilor psdragnisti.

  1. anonim

   F..E pe mata masiv ciumegule.

 4. #vrem dezbatere

  Neamtu se cam caca pe dumnealui, ii e frica de o confruntate cu Dancila. Asta nu a fost in stare niciodata sa lege doua idei intr-o discutie cu ziaristii, cica, nu raspunde la provocari cand era intrebat din Constitutie. La fel sunt si postacii lui, fara idei, cu creeri cat mucii !

 5. #vrem dezbatere

  11:03 recomand citirea Ziarului de Cluj de azi in care ziaristul Daniel Sendre demonstreaza, analizand discursul de la Bistrita, ca neamtul este analfabet, nu stapaneste limba romana deloc, veorica e lux pe langa neamt. Acuma daca si Ziarul de Cluj e psd-st ….

  1. Anonim

   13:13 Nu ține manipularea pe care ți-au trimis-o de la bază: știe tot Clujul că Liviu Alexa&Co („ziar de cluj”) este de teapa antenei 3.

 6. Anonim

  13:13
  Știe tot Clujul că ziarul lui Liviu Alexa e chiar ziarul PSD-ului!

 7. Anonim

  12 51 SI 13 13 ,acelasi postac psd cel cu politrukul Werner ,cel cu “ciuma bruna si nazistii lui Iohannis” ,cel cu luzarii si cu #vremdezbatere :Iti repet inca odata ca tu ai mari probleme de sanatate mintala ,zero neuroni functionali la “mansarda” .Stai linistit ca cei peste 7 milioane de simpatizati ai “ciumei brune” cum ne cataloghezi tu ,va vom trimite in turul 2 ,pe voi pe pesedeu cu proasta satului in fruntea voastra ,a ciurdei de handicapati ,la groapa de gunoi a istoriei.VOTAM MASIV IOHANNIS ! asa ca sa crapi tu de ciuda si toti lingaii penalilor psdragnisti. P.S. – Veorica ta va privi la tv dezbaterea președintelui si isi va roade unghiile de ciuda.Hahaha! Iar pe 24 noiembrie va primi m#ie la greu de la majoritatea poporului si tu la fel ii rămânea cu rezultatul scremerii tale ,cu cacatul in pantaloni.

 8. Anonim

  Mai asta cu # vrem scremere! tu mai ai si alte „placi” in repertoriu ?Oricum mai prost ,la propriu ,postac psd ,cred ca nu putea gasi judeteana de partid .In tot raul e si un bine ,anume ,ca prosti ca tine si idolul tau -proasta satului-ne motiveaza o data in plus ca sa mergem masiv la vot si sa va trantim la groapa de gunoi a istoriei.

 9. Anonim

  pT13.13
  Ziarul de Cluj este al presedintelui PSD CLUJ(Alexe)

 10. Anonim

  Mucii celor de la PSD sunt mai marei ca si creierul

 11. #vrem dezbatere

  Din perlele neamtului la Bistrita, bistritenii au reusit bine, de parca puteau reusi rau. Stiu astia de ce fug de o confruntare in vazul lumii. Neamtului i se aplica cel mai proverbul, Daca taceai, filozof ramaneai !

 12. Anonim

  ce prostii baga pdlistii ha ha

 13. Anonim

  14 46 si 15 54 ala cu neamțu, postac cica psdeu dar de fapt se da cu PNL ul ,se da pe lângă ei acuma ca s la guvernare ca sa nu l faca șomer si pe el si pe nevasta sa care zboară din floare in floare la SJ ca sa nu si piardă privilegiile primite de la PSD.Ma jegule ,Tibi Marc si cu Ciunt Ionel nu i iartă pe tradatori.

 14. Anonim

  18 si 06 ,cunosc un singur nemernic tepar de genul asta ,teparul numit bufonul ,ala ce merge la 9 la servici si la 10 e acasa.Deci ” lucra” o oră pe zi pe un salar de 3500 ron net pe luna ,in rest umbla sa santazeze pe oricine si prin orice mijloace.Pana intr o zi cand cei pe care i a temniță ii vor face vea..ul

 15. Anonim

  18 si 06 ,cunosc un singur nemernic tepar de genul asta ,teparul numit bufonul ,ala ce merge la 9 la servici si la 10 e acasa.Deci ” lucra” o oră pe zi pe un salar de 3500 ron net pe luna ,in rest umbla sa santazeze pe oricine si prin orice mijloace.Pana intr o zi cand cei pe care i a tepuit ii vor face vea..ul

 16. Anonim

  Neamtu si-ales intrebarile, licheaua de moise va intreba, vrei calule ovaz ?

 17. USERIST

  Sa vedem ce lo antreba Radu Tudor si ,Sincai,poate-l vor face sa se anece an raspunsuri.Pt.cei care-l sustin pe Orban-dupa data de 24 ai canta prohodul,atunci vedem care pe care domnule SICA MANDOLINA.

  1. Anonim

   pentru 21:26
   Te corectez âncă o dată, pe limba ta, poate ânveți, PSD-istule: Nu se scrie ân ânceput de cuvânt cu „â”! În rest, imediat după 24 noiembrie ticăloasa analfabetă Vasilica Viorica a lui Danciu ZBOARĂ chiar din fruntea PSD-ului tău!

   1. Anonim

    Bravo Misule esti bun de ministru dar vezi ca la invatamant s-a ocupat poate pe la cultura domnule profesor.

 18. #vrem dezbatere

  Chiar daca neamtu si-a ales cu grija participantii, tot se va face de cacao, nu cunoaste limba romana, asta se vede orice intrebare ar primi. Viorica, chiar daca mai greseste si ea exprimarile, este parfum pe langa neamt. Duminica romanii iesim la vot si dam jos cu acest neamt puturos si obraznic !

 19. Anonim

  Da asa este# vremsbatere ,duminică Iesim masiv la vot sa va dam in bot la pesedeu.hahaha!

 20. Anonim

  PENTRU CEI CARE INCA SE MAI GANDESC DACA SA MEARGA SAU NU LA VOT IN 24 „Scrisoare de decembrie
  Dragul meu, au trecut 29 de ani.
  Mai mulți decât aveai tu când ai plecat dimineața de acasă, ca să te lupți „pentru libertate şi fericire”. Astăzi, acum 29 de ani, ai ieşit pe uşă. Nu te-ai mai întors, te-a omorât un glonț răzleț.
  Mie mi-au zis că sunt mamă de erou; dar eu aş fi vrut să fiu mamă de băiat în viață.
  Dragul meu, am rămas singură. Au plecat toți de lângă mine. Unii au murit, restul au plecat din țară. Eu le-am zis că tu ai murit în acel decembrie şi pentru libertatea şi fericirea lor. Dar ei au zis că nu se simt nici liberi şi nici fericiți, aşa că au plecat.
  Toți copiii cu care te jucai în fața blocului au crescut, s-au făcut oameni mari şi au plecat şi ei. Nu mai am pe nimeni cu care să vorbesc despre tine.
  De parcă nici n-ai fi fost vreodată…
  Dragul meu, iubita ta de atunci, din decembrie, s-a căsătorit şi a plecat şi ea. M-a sunat acum vreo douazeci de ani, că e în America, are trei copii şi e fericită.
  Eu nu am decât o geacă subțire de fâş, cu care ai plecat. Era albă şi curată, dar ei mi-au dat-o roşie înapoi. Și murdară de pământ…
  La început, mă uitam la televizor, dar nu vedeam decât cum s-au pus toți pe furat şi pe distrus țara pentru care ai murit tu. Aşa că nu m-am mai uitat, că mă durea, dragul meu.
  Ce putere am eu împotriva tâlharilor? Toată puterea mea întreagă erai tu, dragul meu…
  În ultimii ani, am deschis televizorul doar la final de decembrie; că mereu povesteşte de tine şi de ceilalți care au ieşit pe străzi „pentru libertate şi fericire”. Uneori te arată şi pe tine în poze. Mă uit şi plâng, dragul meu.
  Au trecut 29 de ani şi iarăşi e decembrie. Am deschis astăzi televizorul.
  Dar nu mai zic nimic de tine. Zic doar că ăştia care au distrus țara de când ai murit tu îşi dau o lege ca să scape.
  Dragul meu, dacă tu ai fi ştiut, în dimineața aia rece de decembrie, că pleci să te întâlneşti cu glonțul, ca să poată fura ei 30 de ani şi apoi să scape nevinovați, mi-ai mai fi spus că mergi să lupți „pentru libertate şi fericire”?
  Dragul meu, mai bine stăteai acasă…
  Mai bine încuiam şi aruncam cheia pe geam.
  Închid televizorul şi mă pregatesc să mor. Și după ce eu n-oi mai fi, nimeni nu-şi va mai aminti de tine şi de dimineața aceea de decembrie.
  De parcă nici n-ai fi fost… dragul meu…”

 21. Anonim

  Un nemtalau , asa zisul “sef al statului” , politrukul Werner , anunta cu emfaza (atitudine lipsita de naturalete , in dezacord cu realitatea , prezenta la psihopati , paranoici , schizofrenici -conform Dex) ..”EU SUNT IN RAZBOI CU PSD ” (???!!) Sa intelegem ca un demn urmas al lui Hitler a declansat al treilea razboi mondial , nu le-au ajuns primele doua ??! Bravo lui si fanaticilor lui !! Asa trebuie sa se comporte un adevarat presedinte al unei tari din (M)UE , in secolul 21 ??!! Pe de alta , parte cred ca nemtilor cu urmasii lor cu tot , ar trebui sa li se interzica pe intreg mapamondul , sa pronunte cuvantul razboi avand in vedere antecedentele lor.

Leave a Comment