Economia își revine rapid datorită măsurilor bune luate de PNL

Măsurile liberale de susținere a mediului privat, a firmelor și a angajaților români, se dovedesc deja eficiente.
Datele economice și statisticile confirmă deja acest lucru: În iunie 2020, construcțiile au crescut cu 10.3% comparativ cu perioada similară din 2019. Tot până la acea dată, cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul a crescut cu 9.2% față de aceeași perooadă a anului trecut.
România a avut în 2020 cifre economice mai bune decât media Uniunii Europene.
În trimestrul I, România a cunoscut o creștere economică de 2.7%, în timp ce economia europeană a scăzut cu 2.6%
În trimestrul II, economia națională a cunoscut o contracție de 10.5%, în timp ce media din UE a fost de 14.4%. Economia a scăzut în Spania cu 22%, în Franța cu 19%, în Italia cu 17,3%, în Germania cu 11,7%)
România este singura țară din Uniunea Europeana în care investițiile productive au crescut în Trimestrul 2 și în prima jumătate a anului.
Acest procent demonstrează că ne-am ținut de cuvânt atunci când am spus că guvernarea liberală se va concentra pe investiții masive în economie, în special în domeniul sănătății, infrastructurii și educației. Încercăm să recuperăm anii pierduți de guvernele PSD care au cheltuit banii românilor fără să lase nimic în urmă, au fost interesați doar de privilegii, sinecuri și pensii speciale.
În primele 9 luni de guvernare am avut investiții în valoare de 30 de miliarde de lei. Aceasta este cea mai mare sumă investită în ultimii 10 ani. Suma investită este mai mare decât în 2016 și 2017, când guvernele Cioloș și Grindeanu / Tudose au beneficiat de creștere economică și nu au trecut printr-o epidemie și o criză economică globală.
Dacă lucrurile merg bine, PIB-ul României ar putea crește cu un ritm mediu de anual de peste 2.5% în perioada 2020-2022.

PNL SĂLAJ
(P)

2 Thoughts to “Economia își revine rapid datorită măsurilor bune luate de PNL”

  1. Anonim

    Articol de 2 bani!!! Ăștia ce guvernează sub comanda lui Sică Madolin o sa ne îngroape cu totul!!! Rău blestem pe capul acestui popor!!!

  2. Lozinci nepieritoare

    Din greșală în greșală, până la victoria finală !

Leave a Comment