Duminică, la vot, putem face istorie! O Românie fără PSD!

Dezbaterile de ieri au subliniat, încă o dată, diferența colosală dintre Klaus Iohannis, care a arătat că are anvergura unui Președinte, pregătit pentru orice situație, așa cum merită România, şi Viorica Dăncilă și PSD, care au făcut doar circ, o improvizație, și s-au făcut de râs.
Dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnaliștii a fost unul total deschis, neregizat, cu întrebări complet libere. A fost un dialog de conținut, de substanță, civilizat, nu de cancan, așa cum face PSD şi un format în care s-a văzut mult mai bine adevăratul Klaus Iohannis, bine pregătit.
Am asistat la o dezbatere așa cum ar trebui să fie toate, așezate, cu mult bun simț, din care românii chiar au putut să afle ceva, chiar dacă este un model nou de dialog, aplicat, care ar trebui extins și în alte campanii electorale. Este o premieră pentru istoria post-decembristă a dezbaterilor prezidențiale, care a fixat un standard al discuției.
Președintele a răspuns în serie la nouă din cei mai reputați jurnaliști sau formatori de opinie care au putut să întrebe orice.Dialogul nu a fost într-o singură direcție, ci am avut un format solicitant, intens, care arată cât de pregătit este un lider politic şi a reprezentat mai mult decât o confruntare cu schimburi seci de replici și dialog paralel.
Klaus Iohannis a fost total deschis și a solicitat întrebări inclusiv din partea tinerilor din sală.
Alegerea unui număr limitat de interlocutori, care au acoperit, însă, întregul spectru de curente de opinie, este un fapt normal pentru o astfel de format.Președintele Iohannis a anunțat că va continua astfel de dezbateri în al doilea mandat.
Cu toţii am văzut un președinte PROFESIONIST, bine pregătit, care își cunoaște foarte bine temele și activitatea. Pe mâna lui Klaus Iohannis ai siguranța că țara va lua drumul corect.
Candidatul PNL a putut să răspundă consistent pe orice subiect, de la politică externă, economie și justiție, până la chestiuni despre sport, infrastructură sau energie. A vorbit pe larg despre teme de actualitate, mai mult decât se aștepta oricine, dincolo de discuția despre amenințarea pe care PSD o reprezintă pentru societate.
Klaus Iohannis a arătat un profil de președinte care are soluții, care își propune în mod serios ca România să intre într-o nouă etapă de construcție corectă a statului. Domnia sa a confirmat aseară că este complet potrivit pentru această poziție și este singurul care deține experiența, anvergura și reperele necesare pentru a fi Președintele României.
Actualul şi viitorul şef al statului a transmis câteva mesaje extrem de clare şi de importante şi a subliniat că, în primul mandat a avut succes în a opri PSD să acapareze întreg statul român, a păstrat traiectoria pro-europeană și valorile europene şi a salvat, astfel, imaginea României.
Este absolut necesar ca PSD să fie înlăturat din decizia statului, iar PNL şi Klaus Iohannis sunt de aceeași baricadă cu votanții USR-Plus, PMP, cu etnicii maghiari, cu cei din Diaspora, precum şi cu electoratul tânăr.
Klaus Iohannis a mai arătat că, în numai două săptămâni, a avut mai multe discuţii cu Guvernul Orban decât în trei ani cu PSD.
Pe viitor, în opinia sa, avem nevoie de o soluție robustă, cu criterii de integritate clare și profesionalism la numirile de procurori șefi la Parchete, care urmează.
Klaus Iohannis a ţinut să critice, din nou, intervenția din 10 august, pe care a considerat-o cea mai gravă intervenție a statului împotriva cetățenilor. „Filosofia PSD, cea cu care s-a intervenit – una de sorginte comunistă, un sistem represiv, în care cetățeanul există pentru stat, nu statul pentru cetățean așa cum consider eu”, a declarat Klaus Iohannis.
Pe de altă parte, conferința de presă a Vioricăi Dăncilă a însemnat improvizaţie şi circ. PSD rămâne pericolul pe care îl cunoaștem, dar pe care nu avem voie să-l subestimăm.
Viorica Dăncilă a arătat a candidat foarte bine antrenat să devină un nou Dragnea. S-a pregătit să devină un și mai bun pesedist. Fostul premier a dat răspunsurile standard pe care le dă orice PSD-ist: nu îl reneagă pe Dragnea, nu recunoaște dezastrul din Justiție, nu înțelege subtilitățile în relațiile internaționale și diferențele de raportare pe care trebuie să le aibă țara noastră (Rusia-China-UE-SUA).
Este imposibil să compari cei doi candidați. Nu se pot face comparații, e o diferență de la cer la pământ. Dăncilă a evoluat la stadiul de a reproduce continuu clișee din retorica toxică a PSD.
La orice întrebare sensibilă (despre PSD, Dragnea, despre angajrea fiului la stat) – Viorica Dăncilă a evitat și a găsit pretexte să-l atace din nou, gratuit, pe Klaus Iohannis. PSD a continuat și prin conferința de presă seria de fake-news și dezinformări.
Tot momentul conferinței de presă a fost o improvizație doar pentru a încerca să îl „troleze” pe președintele Iohannis. Nu au reușit decât circ, care le-a arătat nivelul.
Totodată, Viorica Dăncilă a reușit să se facă iar de râs: greșeli gramaticale , momentul cu greșeala privind aria cercului (ea a pretins că a oferit meditații la matematică în trecut) sau refuzul de a răspunde în engleză unui ziarist.
Duminică, 24 noiembrie, avem de ales între Klaus Iohannis și PSD. Viorica Dăncilă reprezintă PSD și este doar una din fețele acestui partid nociv. Pentru prima dată în ultimele decenii avem o ocazie istorică de a termina cu PSD și PSD-ismul. Votul pentru președintele Klaus Iohannis este garanția că terminăm cu guvernările și abuzurile PSD.
Duminică, la vot, putem face istorie! O Românie Fără PSD!
Comanda: “PNL”, executant – Magazin Sălăjean, cod mandatar 31190005

11 Thoughts to “Duminică, la vot, putem face istorie! O Românie fără PSD!”

 1. anna

  Sunteti de toata jena !

 2. Anonim

  anna zorile se varsa vremea e de mars acasa…cantecul ii suna la Veorica iar casa ei va fi la Videle nicidecum presedintele Romaniei la Cotroceni .

 3. Anonim

  Anticipez aceluiasi LUZAR DE LA 13:47din graiul – Out la Videle pentru proasta satului Veorica asta se va intampla duminică in turul 2.Hahaha !\\\\r\\\\n RAZA LA PATRAT analfabeti de Videle cu tine in frunte ciumete rosu.Bolsevic ce esti.

  1. Anonim

   Proasta-i mata ca te-o facut pe tine un mare BUO ma NEGHIOBULE.

 4. Anonim

  Oricum mata i curvă si nevasta ta prostituată spit. Jud. Dr p ,dr….etc ii cunosti pe toti boule incornorat.hahaha ! Bugetar nemernic.

 5. Ioan

  Un nemtalau , asa zisul “sef al statului” , politrukul Werner , anunta cu emfaza (atitudine lipsita de naturalete , in dezacord cu realitatea , prezenta la psihopati , paranoici , schizofrenici (conform Dex) ..”EU SUNT IN RAZBOI CU PSD ” (???!!) Sa intelegem ca un demn urmas al lui Hitler a declansat al treilea razboi mondial , nu le-au ajuns primele doua ??! Bravo lui si fanaticilor lui !! Asa trebuie sa se comporte un adevarat presedinte al unei tari din (M)UE , in secolul 21 !! Pe de alta , parte cred ca nemtilor cu urmasii lor cu tot , ar trebui sa li se interzica pe intreg mapamondul sa pronunte cuvantul razboi avand in vedere antecedentele lor.

 6. Anonim

  Pt tine ce inseamna a fii 100% roman?

 7. Anonim

  O prezenta masiva la vot. De asta avem nevoie cu totii. Atunci se va vedea diferenta dintre cei doi. Personal consider ca pe Dancila o voteaza doar cei care traiesc datorita psd, o gasca de functionari pusi politic. Nu ma refer la cei care sunt in functii pe merit si fac treaba si pentru politruci. Cum poti spune, cu nonsalanta, ca nu ai avut nimic de a face cu angajare copilului tau la Curtea de Conturi? Chiar ne crezi prosti gramada?

 8. Anonim

  SUBSCIU ! 08:00 ACESTA-I ADEVARUL DAR UNUL CA CEL DE LA19:35 ,ASA ZISUL ioan ,CEL CU POLITRUKUL ,CEL CU VREMZBATERE ,E CLAR CA TRAIESTE PE BARBA PSD-ULUI SI IN PLUS ARE CAM ZERO BARAT NEURONI LA TEASTA .MASIV LA VOT SA-I TRANTIM LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI PE PSDRAGNEA CU VEORICA IN FRUNTE.

Leave a Comment