DREPT LA REPLICĂ

23.10.2014

Urmare a comunicatului de presă semnat de către dl. Paul Maghiu – secretar coordonator PNL Sălaj şi apărut în publicaţia dvs. în data de 23.10.2014 cu privire la Decizia Biroului Electoral Județean Sălaj din 22.10.2014, Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Sălaj solicită publicarea următoarelor precizări ca drept la replică:
Afirmaţiile ACL sunt eronate şi menite să denigreze în mod nefondat PSD Sălaj. Decizia nr. 2/23.10.2014 a BEJ Sălaj nu este executorie, potrivit art. 42 din Legea 370/2004 privind alegerea preşedintelui României!
Decizia Biroului Electoral Județean Sălaj nr. 2 din data de 22.10.2014 prin care s-a soluţionat plângerea formulată de ACL Sălaj a fost afişată la data de 23.10.2014, ora 15:04, în timp ce comunicatul ACL a fost publicat anterior afişării deciziei în cauză iar PSD Sălaj îşi rezervă dreptul de a contesta decizia BEJ Sălaj.
Apreciem că această decizie nu poate produce efecte nici în prezent şi, în opinia noastră, nici în viitor!
PSD Sălaj
(P)

Alte articole

17 Thoughts to “DREPT LA REPLICĂ”

 1. ass

  cum dracul mai poti denigra PSD? se denigreaza singur !!
  la cat rahat le iese pe gura sefilor lor, nu mai e nevoie de campanie impotriva lor. Il acuza lumea pe Iohanis ca tace ca prostul, pai nu mai e nevoie sa atace PSD, caci se ataca singur, de la varf !

 2. kmkz

  De ce trebuie scos PSD-ul în afara legii?
  Pentru că ar fi doar o oficializare a stării de fapt: PSD-ul e oricum în afara legii, așa a fost dintotdeauna, neavând cine să-l bage în interiorul ei, cu duba. Acest partid, indiferent ce nume a purtat, a existat strict cu scopul de a fi în afara legilor. Nu că e nereformat, dar a ținut țara departe de orice reformă, tocmai pentru că schimbarea însemna pușcărie pentru membrii săi. Să-i dăm ce vrea de 25 de ani, să-l scoatem odată în afara legii. A, veți spune că nu e democratic, mă veți aborda pe partea de principii. Pe partea de principii vă răspund: PSD-ul nu este un partid democratic. Să jefuiești țara asta atât de sistematic, să-i sărăcești cetățenii știind că te vor vota doar dacă îi ții însărăcie, furându-le tot – asta nu e democrație, e subminarea destinului național, e caz de de scos în afara realității un astfel de partid. Democrație va fi atunci când alegătorii de la țară vor avea banii lor de găleți și țuică, când oamenii ăștia săraci vor avea tractoarele lor, ca în Austria, și când îi vor tăia coaiele unui Hrebenciuc dacă îndrăznește să le cumpere voturile cu 50 de lei, bani furați tot de la ei. Abia atunci, când alde Hrebenciuc își vor risca coaiele mergând în teritoriu, va fi democrație și în România, iar PSD-ul va merita relegalizat.

 3. Anonim

  Dar voi despre asasinatul politic n-aţi auzit copii ? E o metodă eficace şi permanentă, plus că puterea exemplului e mai mult decât lămuritoare. Ia luaţi voi 5 baronei mai maşcaţi , 4 şefi de consilii judeţene şi 3 miniştri la alegere pentru o călători gratis spre veşnicile plaiuri ale corupţiei şi o să vedeţi ce linişte nefurăcioasă se aşterne peste ţară. Garantez că sistemul ăsta pitagoreic nu dă greş.

 4. Anonim

  Fix săptămâna trecută, PONTA a vizitat exact zona pădurilor furate de tata-socru.
  În campania electorală, ticăloșia politicianului este la cote maxime. În campania electorală, minte mai intens decât în restul zilelor dintre scrutine. Dar în campania electorală se mai întâmplă ceva: politicianul face vizite electorale în țară și își plimbă privirea peste ce ar mai putea fura dacă minciunile lui vor prinde la electorat. În timp ce gura politicianului păcălește de zor niște bieți țărani încovoiați de sărăcie, ochii politicianului alunecă cu nesaț peste capetele plecate și numără păduri, holde, terenuri, iazuri. Cazul celor 43.000 de hectare de pădure din Bacău râvnite de clica PSD-ului ilustrează perfect această situație.
  Miting de campanie cu “vlăstare tinere din liceu”, pe fundal de pădure furată.
  De la ofițer acoperit, la “tăietor de păduri acoperit”
  Ponta știa sigur de acest caz de prăduială, fiindcă însuși Corpul de Control al Guvernului a constatat ilegalitatea într-un raport foarte recent, e drept, fără a da nume de rude și colegi de partid. Raportul a fost trimis la DNA în septembrie.
  Fiind în cunoștință de cauză, se pune întrebarea: Nu l-a durut pe Ponta sufletul să turuie promisiuni electorale unor copii scoși de la ore, să-i mângâie pe creștet, știind că „grupul infracțional“ din partidul său urma să-i lase fără aerul curat al pădurii, să-i lase în voia alunecărilor de teren, să le strice viitorul? A mângâiat pe creștet niște minori, le-a promis o viață mai bună, știind că de fapt gașca sa din PSD le-a pregătit un viitor de sinistrați. În momentul de față, Ponta nu apare în dosarul DNA legat de furtul celor 43.000 de hectare. Dar în conștiințele acelor bieți alegători din Dărmănești trebuie să apară așa cum este: un candidat care a venit să-i mintă, cu mâna mângâindu-le copiii, în timp ce cu ochii a privit la pădurea luată pradă de rudele și colegii din PSD

 5. Anonim

  Simt că încep să-l ador pe Ponta
  Da, chiar pe el, pe Micul Titulescu, pe Plagiatore, pe Michi Maus, pe susţinătorul din oficiu al tuturor şnapanilor din parlament care au probleme cu justiţia. Pe cel care a pus umărul la lovitura de stat din 2012. Pe cel după a cărui vizită, procurorul Panait a simţit brusc o dorinţă irepresibilă să se arunce de la fereastră. Pe cel care strâmbă legile ca să-i ocrotească pe hoţi. Pe cel care nu se zgârceşte să ciuruiască bugetul pentru a-şi cumpăra voturi la alegerile din noiembrie.
  Da, pe cel mai dezastruos şi mai iresponsabil candidat la preşedinţie pe care l-a scos până acum partidul pe care îl vom numi, pentru simplitate (şi pentru a respecta realitatea de fond), FSN

 6. Anonim

  În lumina noilor adevăruri expuse de doamna Gabriela Vrânceanu Firea, savant de renume în domeniul planificării familiale din interes, mamă și soție iubitoare, fiică a Moldovei și a Ilfovului, mercurialul este următorul:
  – președinte de țară: minimum doi copii, din care unul făcut cu amanta cu care ulterior te și căsătorești;
  – primul motociclist în stat: numărul copiilor trebuie să fie cât se poate de mare, el fiind compus și din numărul nevestelor care ți-ar putea fi copii;
  – primar la Voluntari: fără număr, acolo mama proștilor, care deține în același timp și funcția de prima doamnă în sat, fiind mereu gravidă;
  – primar la Strehaia: maxim șasă;
  – coleg cu Mihai Viteazul: la cât de prost ești, zi mersi dacă-ți fac alții copii;
  – cel mai bun premier postdecembrist: doi, din care unul semianalfabet;
  – ofițer acoperit: copiii de pe pereți ajung.

 7. Anonim

  maghiule mai cu talent mai baiatule!

 8. TEPES 2

  Purtatorul de cuvant al PNL Paul Maghiu , platit din bani publici , angajat la Transurbis si Citadin , doua societati subordonate Primarului Capalnasiu , toata ziua sta pe facebook . Oare CURTEA DE CONTURI nu ar trebui sa se sesizeze cum ia bani purtatorul de cuvant PNL de la 2 SOCIETATI SUBORDONATE PRIMARULUI CAPALNASIU ?UPSSS

  1. Trahanache

   Iti pute gura de cat rahat mananci.

 9. Anonim

  stai sa inteleg: adica acest purtator de cuvant, (stropitor cu rahat) ia si el 2-3-4 mii de lei pe luna, iar astia din PSD ne fura de sute de milioane de euro. Da , ai dreptate, e naspa de tot. Si asta o zice chiar un mare PSD din Salaj, când a aflat si el, ca aiai mai mari au furat asa de mult si tot i-au cerut si lui alte contributii. Nici macar nu s-au multumit cu cat au furat, dapoi sa imparta si cu altii.

 10. Trahanache

  Este incredibila nonsalanta si nesimtirea neocomunistilor PSD- isti, cand afirma despre comunicatul ACL ca sunt ”menite să denigreze”. Atunci mizeriile din acei fluturasi expediati cu ajutorul Postei Romane, ce sunt ?.

 11. pop ioan

  Da,sunteți niște lătrăi anonimi care latră pe după fusta dreptei fără curaj și fără onoarea de a se semna.Punct !

  1. pop ioan 2

   da ai dreptate, matale dai un exemplu de cinste si omenie, precum tot partidul PSD. Esti asemenea lui Hrebenciuc?

 12. Anonim

  pai ar trebui sa produca un efect: PENAL

 13. eu

  tot nu inteleg… daca acele scrisori s-au trimis la multi batrini din Salaj, ele sunt reale sau fictiune? Pai daca sunt reale, daca sunt trinise in baza unui contract intre PSD si Posta Rpmana, ce nu este real de fapt?
  Daca sunt membri ai PSD care fac astfel de contracte, care rup afise si benere, care raspindesc in judet zvoniul ca domnul Iohannis va lua paminturile oamenilor daca va ajunge presedinte, acesti PSD-isti sunt extraterestri ? sau mai bine ar fi sa fie ca sa nu faca de rusine un mare partid si o tara europeana.

 14. Anonim

  votati Ponta !!!!!!!

 15. Anonim

  In sfirsit trezitu-so salajenii.Mai frate atateacomentarii n-a vazut foaia asta de la infiintare si puse cap la cap.Va dorescdragilor de voi sa nu va obositi mintea voastra adormita.Va doresc ,ca dupa alegeri sa va continuati somnul vostru linistit in bratele si ce nu pe umerii mai adormitilor ziaristi.

Leave a Comment