Dragi sălăjeni

În calitate de președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL (filiala Sălaj), țin să mulțumesc tuturor colegilor primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, indiferent de formațiunea politică pe care o reprezintă, pentru spiritul de fair-play cu care s-au implicat în campania electorală. Dar înainte de toate, mulțumirile mele se îndreaptă către toți sălăjenii care au participat la vot, atât în turul I, cât, mai ales, în turul II. Fie că ați votat în țară sau în Diaspora, ați dat dovadă de spirit civic și de responsabilitate socială și ați reușit, prin participare și comportamentul politic exemplar, să dați o reală legitimitate celui care va ocupa cea mai înaltă funcție în stat în următorii cinci ani. Cei mai mulți dintre dumneavoastră, depășind bariere politice sau etnice, ați ales să acordați votul domnului Klaus Iohannis. Iar pentru această opțiune, eu și colegii mei din Alianța Creștin Liberală vă suntem recunoscători. Încrederea dumneavoastră în „România lucrului bine făcut” ne ajută să privim cu mai multă speranță spre viitor!

Vă mulțumim!

Ioan Barou – președintele Ligii Aleșilor Locali PNL Sălaj

(P)

 

8 Thoughts to “Dragi sălăjeni”

 1. Anonim

  Scapa-ne de Capilnasiu, Maghiu & co. d/le Barou si te sustin ca presedinte ACL Salaj

 2. Anonim

  Dar noi speram ca ne scapam si de tine Baroule.

 3. anonim

  Domnule primar, nu te bucura pentru ca acesta a fost un vot anti Ponta si anti PSD. Nu s-a votat aici partidul PNL…daca nu se va vedea ca va incepe ceva, poporul iarasi peste cativa ani va va taxa.

 4. f

  sa stii si tu capalnasiule ca ce a patit puie monta o sa patesti si tu daca nu iti reformezi partidul in zalau si salaj, doar cu lingaii din primaria din zalau nu vei face mare branza, lasa concursurile de angajare in primarie libere nu doar pentru nemurile celor care deja sunt acolo, promoveaza oamenii valorosi si integri nu cei care sunt mana in mana cu mafia ca altfel ti se va infunda, fii sigur de asta, tavalugul a pornit si vei cadea chiar daca esti galben, lumea nu e proasta si nu mai rabda minciuna……….cate posturi au fost ocupate pe bune la angajarile care au fost facute in primarie??? ai crescut din nou procentul de potrovite???

 5. Trahanache

  Pentru tine era mai bine daca taceai, dar ai tupeu nemasurat. Ce ma surprinde este ca mai ocupi functia de presedinte al acestei ligi. Sau ai tinut sa ne faci cunoscuta aceasta calitate, despre care sincer nu stiam ca se afla in posesia matale.
  Liga condamnatilor are functia de presedinte vacanta si ti se potriveste mai bine.

 6. Anonim

  Acuma Barou se crede mare si tare,incepe cu razbunari, daca ar fi dupa el ar baga pe toata lumea in inchisoare,nu stie ca locul lui este acolo.

 7. Da' cine i-a votat pe astia?!

  Eu, unul l-am votat numai si numai pe Iohannis nu pe mascaricii astia politici (pana la urma, indiferent de partid)…

 8. POMPILIU

  Doctrina PNL este buna , dar oamenii dei PNL Salaj ( cei dein conducere ) si inca alti cativa , sunt de cacao.

Leave a Comment