Dius candidează

Președintele PDL Zalău, Claudiu Cristian Bîrsan (alias Dius), a declarat la emisiunea „Rotisorul politic” de la Radio Transilvania Zalău că este foarte posibil să candideze pentru un nou mandat de președinte al organizației municipale, alegerile urmând să aibă loc nu peste multă vreme, pentru toate organizațiile din județ. Bîrsan a apreciat că rezultatele obținute de PDL Sălaj, de organizația municipală și de el personal l-ar îndreptăți să obțină un nou funcția menționată. Președintele PDL Zalău a afirmat că este nevoie de unificarea dreptei, lucru care se va formaliza după alegerile europarlamentare de anul viitor, ocazie cu care fiecare partid va afla exact cum stă din perspectiva încrederii populației cu drept de vot. În opinia lui Bîrsan, este posibil ca relația conducerii partidului cu președintele Băsescu să se îmbunătățească în perioada următoare.
Emisiunea „Rotisorul politic” a intrat într-un nou sezon la Radio Transilvania Zalău, proiectul fiind realizat în parteneriat cu ziarul Magazin Sălăjean.

Daniel Săuca

Alte articole

8 Thoughts to “Dius candidează”

 1. Anonim

  nu-i este rusine in primul rand, de faptul ca arata ca un bivol, iar in al doilea pentru ca este un gusterl. la fel si ardei umplut.

  1. Anonim

   Care e problema ta(ca nu iti pot spune d-voastra daca vorbesti asa ) cum arata? Obama e negru. Este presedintele Statelor Unite ale Americii ? Nu vad de ce te legi tu de aspectul fizic. Lamureste-ma te rog ca n-am inteles…trebuie sa fii tras prin inel ca sa ai cap si sa poti candida undeva ? Vrei unu’ frumos sa conduca sau vrei unu cu cap ? Fantastic in ce lume traim !

 2. pop

  asta nu e dius, este ODIOS, Ce vrea si cretinul asta cu prune in gura? Cine dracu il sustine pe prostanacul asta , cel care ii „ingrijeste ” nevasta? stai pe curul tau papagal cretin

 3. Corect

  Psd-istilor sau parsiveilor,puteti injura si denigra cat vreti, situatia tot nu se schimba,voi ramaneti parsivei,iar Dius ramane un om de bun simt…si din p.v.d.intelectual si politic este mult peste voi parsiveilor.

 4. […] Președintele PDL Zalău, Claudiu Cristian Bîrsan (alias Dius), a declarat la emisiunea „Rotisorul politic” de la Radio Transilvania Zalău că este foarte posibil să candideze pentru un nou mandat de președinte al organizației municipale, alegerile urmând să aibă loc nu peste multă vreme, pentru toate organizațiile din județ. Bîrsan a apreciat că rezultatele obținute de PDL Sălaj, de organizația municipală și de el personal l-ar îndreptăți să obțină un nou funcția menționată. Președintele PDL Zalău a afirmat că este nevoie de unificarea dreptei, lucru care se va formaliza după alegerile europarlamentare de anul viitor, ocazie cu care fiecare partid va …mai multe stiri […]

 5. Anonim

  sunteti neinformati, cei care va legati de el, e singurul de treaba din clica de gunoaie puse pe capatuiala pedeliste, in frunte cu jegul de bode. ce i-as reprosa lui barsan e faptul ca accepta mizeria sistemica din pdl

Leave a Comment