Din ciclul Speranta moare ultima : Directorii liberali vor functiile inapoi

Din ciclul  Speranta moare ultima :  Directorii  liberali vor functiile inapoi Potrivit vicepresedintelui PNL Salaj, Dorel Oros, cazul fostului director al Directiei Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Salaj, Mircea Martin, este unul ce depaseste orice imaginatie. Astfel, afectat de Ordonanta 37 – a precizat liderul liberal, vineri in cadrul unei conferinte de presa – prin care a fost nevoit sa-si paraseasca functia, Mircea Martin a intentat proces, astfel ca, in urma desfasurarii acestuia la Curtea de Apel Cluj, instanta a decis suspendarea Ordinului ministrului Agriculturii, prin care era destituit din functie. Astfel, sustine Dorel Oros, fostul director al DSVSA Salaj, in mod normal, trebuia repus in drepturi. Insa, lucrurile nu au stat intocmai.

Am inaintat forurilor superioare punerea in executie a acestei sentinte civile, executorie de drept. In urma acestor adrese, nu am primit niciun raspuns. Totusi, pentru ca legea mi-a dat dreptate, m-am prezentat la serviciu, insa nu am nici un birou si nu am nici atributii. Sincer, nu mai stiu ce sa fac, a facut cunoscut Mircea Martin, prezent si el la conferinta de presa. Acesta a adaugat faptul ca, in cazul in care problemele sale nu vor fi clarificate, urmeaza sa faca denunt penal la Parchet.

Intr-o situatie aproape identica se afla si fostul adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Salaj, Vaida Bela, care, deocamdata, nu a primit un ordin de revocare a suspendarii sale din functie. Si in acest caz se va face denunt penal la Parchet pentru abuz in serviciu, sustine Dorel Oros. PNL Salaj le acorda celor doi intreg sprijinul moral si logistic. In aceasta situatie se mai afla si alti directori liberali, afectati de prevederile Ordonantei 37, a mai spus vicepresedintele PNL Salaj.

Leave a Comment