Patru ceasuri rele pe strazile din municipiu

Trei accidente de circulatie s-au produs in decursul a patru ore, in noaptea de miercuri spre joi, pe strazile din Zalau. Primul a avut loc in jurul orei 21, pe strada Pacii din municipiu, cand Sebastian U., de 30 de ani, din localitate, conducand imprudent autoturismul proprietate personala, a accidentat-o usor pe Margareta P., de 58 de ani, tot din Zalau, care se afla pe trotuar. In urma impactului, tanarul a parasit locul faptei.

O ora mai tarziu, un alt accident usor s-a produs pe strada Gheorghe Doja, cand Cristian C., de 18 ani, din Zalau, in timp ce conducea autoturismul, l-a surprins si accidentat pe Daniel L., de 24 de ani, din localitatea Basesti, judetul Maramures, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis, nesemnalizat si nemarcat.

Ce de-al treilea accident s-a produs joi diminineata, in jurul orei 1, la intersectia strazii Pictor Ioan Sima cu Aleea Bradului. In timp ce conducea autoturismul proprietate personala, zalauanul Sorin M., de 43 de ani, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar de catre Marin B., de 51 de ani, din Zalau, cu care a intrat in coliziune. In urma impactului, soferul care circula regulamentar a fost ranit usor.

Alte articole

Leave a Comment