3 Thoughts to “DEZBATERI ELECTORALE – RADIO TRANSILVANIA. Invitaţi: Mircea Abrudan (UNPR), Radu Căpîlnaşiu (PNL) şi Iuliu Nosa (PSD)”

  1. suciu

    NOSA,esti depasit

  2. VIOREL

    Cel mai depasit este Dl Capalnasiu care in 12 ani + 4 de primar-viceprimar lasa un dezastru total in urma . Circulati va rog de la Bradet pana la gara si vedeti cum arata singurul bulevard din” frumosul” nostru Zalau . Este roral inadmisibil , ar trebui chemat efectiv in judecata, pentru bataia de joc la adresa miilor de proprietari de masini , care se distrug din NEGLIJENTA in serviciu a acestui asa zis EDIL ! Sa nu mai vorbim de strazile laturalnice . RUSINE CAPALNASIU !!!!! PLEACA la vanatori unde ai mosia ( o parte mica ) si sa nu mai vii prin oras nemernicule ! Ce ai facut tu ? Semafoare cu 5 (cinci) radare pe distanta de 800 m ? Nesimtitule !

  3. Adrian

    Acum! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Vrem sa colaboram numai cu oameni extrem de seriosi, doritori sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o activitate lejera si interesanta, in timpul liber sau full-time. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: adrians.proiect@gmail.com

Leave a Comment