Deputatul Mirel Taloş cere demisia ministrului Sănătăţii

Proasta gestionare a crizei declanşate de îmbolnăvirea bebeluşilor din Argeş care a dus deja la decesul a trei dintre aceştia arată, în viziunea deputatului ALDE, Mirel Taloş, că actualul ministru al Sănătăţii este incapabil pentru funcţia pe care o ocupă.
„Este inadminisibil ca la aproape două săptămâni de la apariţia situaţiei din Argeş să nu se afle sursa infecţiei copiilor şi autorităţile să se joace de-a ghicitul în lapte praf. E adevărat că se întâmplă în Argeş, dar la fel de bine se putea întâmpla la Zalău, puteam avea acum părinţi sălăjeni care să aştepte cu sufletul la gură verdictul medicilor şi puteam avea aici părinţi care să-şi îngroape bebeluşii fără să ştie de ce sau dacă ar fi putut fi salvaţi”, a declarat într-o conferinţă de presă deputatul Mirel Taloş, preşedinte ALDE Sălaj.
Liderul liberal-democraţilor sălăjeni a mai spus că această criză arată cât de incapabili de a gestiona o situaţie de criză sunt reprezentanţii Guvernului şi că lipsa de reacţie a autorităţilor este revoltătoare. „Ne place să credem că trăim nu doar într-o ţară locuită, ci şi administrată, care are mecanisme de siguranţă publică, oameni competenţi pe funcţii cheie, mai ales că aceştia sunt ‚tehnocraţi’. Din păcate exact cei care ar fi trebuit să soluţioneze această criză ridică din umeri neputincioşi. Cineva trebuie să-şi asume răspunderea pentru decesul celor trei bebeluşi. Pentru comportamentul şi felul în care a gestionat acest caz, ministrul Sănătăţii trebuie să demisioneze. Este absolut necesar ca acesta să-şi depună mandatul. Dacă nu vrea, atunci premierul Cioloş poate interveni pentru a-l schimba”, a completat deputatul ALDE, Mirel Taloş.
M.S.
(P)

Alte articole

14 Thoughts to “Deputatul Mirel Taloş cere demisia ministrului Sănătăţii”

 1. Anonim

  Mai traiesti, Mirel?

 2. Anonim

  talos vezi ca se tomnesc cioringii pasta vara .nu scapa ocazia sa ai si tu ocupatie pe viitor.No noapte ….buna

 3. Molicel

  Pupa-l-ai in cur pe tariceanu, jeguri ce sunteti !

 4. cetatean

  s-a trezit si mortaciunea asta de talos …

 5. Tăunul

  Mirele, ai fost complice la pensiile speciale ale parlamentarilor, la fel ca liberalii. Slab viitor politic vei mai avea !

 6. Anonim

  oooooo da ce idee buna…da cine te-o pus sa iesi la rampa sa te dai cu parerea? de pareri avem nevoie oare?

 7. Anonim

  De ce va e frica nu scapati.Mirel va castiga primaria Zalau pentru ca este singurul parlamentar din Salaj si unu din putini din parlament.curatsi nepatat ALDE va cstiga presidentia Consiliului Judetean este singurul partid fara SECURISTI .

  1. Anonim

   O FI PARTID FARA SECURISTI ,DESI ACEST LUCRU-I GREU DE VERIFICAT,DA IN SALAJ AU FOST ALIATI SI L-AU SUSTINUT IN PERMANENTA PE TOVARASUL MARC.TALOS PARE UN OM ONEST CARE NU A FOST IMPLICAT IN ACTE DE CORUPTIE SI ESTE O IDEE BUNA CANDIDATURA LA PRIMARIE DESI PRIMA SANSA O ARE CRISAN .ESTE CANDIDATUL LUI CAPILNASIU BARONUL GALBEN DE ZALAU SI O SA-L FACA PRIMAR CUM L-A FACUT SI PE TALOS DEPUTAT.

 8. Anonim

  Mirel Talos nu a votat pentru pensiile speciale. Se poate verifica pe Camera.

 9. consumator

  Mirel pune-l pe preitenul tau veterinar MARTIN MIRCEA ADRIAN de ministru al sanatatii .In aceste conditii vei fi ales primar de veterinari care fac orice numai sa scape de penalul Martin si de tine.

 10. Anonim

  Talos traieste??? Hahaha

 11. andronicus

  good bye talos,
  tariceanu celmai mare antidemocrat din romania azi, dute cu coruptii tai ai pierdut votul meu

 12. raul

  PNL si PSD aceeasi mizerie, mai bine ti ai da tu demisia !!! iudelor

 13. Alex

  Frustratilor….

  De ce nu conduceti voi???

  A … nu sunte ti in stare

Leave a Comment