Debut de campanie la Zalău – Proiectul “Sălajul Liberal 2020” începe cu victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale

Liberalii sălăjeni au dat startul campaniei de susținere a lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale, în cadrul unui eveniment organizat luni, 14 octombrie 2019, pe Platoul de Marmură, din centrul Zalăului. Zecile de liberali printre care consilieri județeni, municipali, membri ai organizațiilor de tineret și femei, în echipament de campanie, au împărțit pliante și au discutat cu zălăuanii.
“Interacțiunea cu cetățenii noi am început-o încă din luna august, când am demarat strângerea de semnături, campanie în care am strâns peste 28.000 de semnături la nivel de Sălaj, dintre care aproape 8000 doar din Zalău. Le mulțumim turor celor care au semnat. Numărul mare al susținătorilor e important, dar ne obligă să fim și mai implicați în următoarele săptămâni. Sunt cifre încurajatoare, dar sunt convins că numărul de voturi va fi și mai mare după aceste săptămâni, pe care le vom petrece în mijlocul zălăuanilor, a declarat Mihai Crișan, președintele PNL Zalău. Potrivit celor declarate de Crișan, președintele Iohannis, împreună cu Partidul Național Liberal sunt varianta cea mai bună pentru o Românie normală și europeană. Reusita din 10 octombrie (demiterea Guvernului prin moțiunea de cenzură) demonstreaza forța liberalilor ca partid, PNL fiind pionul principal al acestei reușite.
“Sălăjenii speră la o Românie normală (sloganul de campanie a lui Klaus Iohannis) și noi toți vom lupta pentru victoria acestui proiect”, a spus și profesorul Vasile Bulgărean, membru al organizației municipale.
Paul Maghiu, purtătorul de cuvânt al PNL Sălaj, consideră că victoria la prezidențiale reprezintă doar o etapă din programul liberalilor sălăjeni. “Proiectul de moțiune în baza căruia a fost ales actualul Birou Politic Județean (în urmă cu doi ani) viza ca în 2020 Sălajul să devină liberal. De aceea, pentru a porni cu dreptul, trebuie să fim pe primul loc încă din primul tur de scrutin și să câștigăm detașat în al doilea tur, indiferent de adversar”, a precizat Maghiu.
Comanda: „PNL”, executant – Magazin Sălăjean, cod mandatar 31190005

Alte articole

7 Thoughts to “Debut de campanie la Zalău – Proiectul “Sălajul Liberal 2020” începe cu victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale”

 1. law

  Omul spune multe la betie.Liberarilor va imbatati cu apa rece.N-ati fost niciodata un partid mare ci precum cateii v-ati aciuit pe langa un buldog, fie PSD, fie PDL, etc.Luati niste ruine lasate de PSD.Veti da la prima curba cu oistea-n gard pentru ca ce vreti voi nu vrea si poporul.Voi vreti niste fotolii comode ,astea fiind clasa conducatoare si avuta dupa doctrina voastra, iar restul lumii sa munceasca 24/24.N-am auzit nimic de taieri de privilegii, 300 de parlamentari,, stoparea defrisarilor ilegale, raport de salarii maxim 1;4,STOPAREA VANZARILOR DE TERENURI CATRE STRAINI la preturi de MEBO,protejarea resurselor tarii prin impunerea unor redevente descurajatoare pentru interesele lupilor,dezvoltarea unei economii autohtone si o politica hotarata pentru stoparea importurilor care nu fac decat sa imbogateasca lipitorile din politica cu firme de imp-exp de birou, etc, etc.m-am plictisit sa va ma i enumar cate ceva ce nu apare in intentiile voastre.

  1. Anonim

   @18:22
   Ai dreptate, peste 20 din cei 30 de ani din 1989 încoace a guvernat PSD, în parlament PSD a avut majoritatea. Deci, cine a comis ticăloșiile despre care vorbești? Ești un ratat ca propagandist PSD, cere-te afară!

   1. law

    Era vorba de oferta politica a NOILOR insa pentru cretini ca tine o discutie in termeni neutri este pierdere de timp.

 2. Anonim

  Eu am incredere in voi.Vad o echipa tanara

 3. Ioan

  Performanta de Cartea Cartea Recordurilor , 4 zile si 4 nopti i-au trebuit politrukului Werner sa poata rosti 5 silabe referitoare la desemnarea premierului ; Lu-do-vic Or-ban !! Greu s-a mai opintit/scremut !

 4. Una e sa vrei, alta e sa poti !

  O mica problema, sica mandorlica nu va fi investit, psd nu asigura cvorumul, nici macar nu se va vota !

 5. Anonim

  Mai Ioane si ala cu Law-legea pesedista- .Taceti dreacului din gura ca tot la groapa de gunoi a istoriei ajungeti voi psdragnea cu lingai cu tot. Va asteptam in privat la munca ca la buget unde lucrati acum ,sunteti taietori de frunze la caini pe bani prea multi .

Leave a Comment