Călin Rolnic a trecut cu bine peste proba interviului. Este noul șef adjunct al Poliției Zalău

Inspectorul de poliție Ionuț Călin Rolnic este, începând de astăzi, noul șef adjunct al Poliției Zalău. Călin Rolnic a trecut cu brio proba interviului – unica probă în cadrul unui concurs la care a fost singurul înscris. În cursul lunii trecute Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj a anunţat  organizarea unui concurs prin recrutare din sursă internă pentru ocuparea funcţiei de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Zalău. Candidaţii trebuiau să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii: cerinţele din fișa postului – să fie ofiţeri de poliţie; să aibă minim gradul profesional necesar ocupării postului, respectiv inspector principal de poliție şi să aibă pregătirea necesară, respectiv pregătirea de bază şi pregătirea de specialitate. Potrivit anunţului de concurs, postat pe site-ul instituţiei pregătirea de bază pentru cei care au absolvit anterior organizării studiilor universitare în sistem Bologna – studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă, iar pentru cei care au absolvit studii universitare în sistem Bologna- studii universitare cu diplomă de licenţă ciclul I de studii universitare. ”De asemenea, pregătirea de specialitate implică: curs postuniversitar sau master în domeniile drept sau științe juridice, științe administrative, informații și securitate națională, ordine publică și siguranță națională, științe militare, științe politice sau management; studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență absolvite anterior aplicării celor trei cicluri de tip Bologna într-unul dintre domeniile: drept sau științe juridice, științe administrative, informații și securitate națională, ordine publică și siguranță națională, științe militare, științe politice sau management şi studii de master ciclul II de studii universitare într-unul dintre domeniile: drept sau științe juridice, științe administrative, informații și securitate națională, ordine publică și siguranță națională, științe militare, științe politice sau management”, se arăta în anunţul IPJ Sălaj la data afișării anunțului privind acest concurs.

 

 

Alte articole

8 Thoughts to “Călin Rolnic a trecut cu bine peste proba interviului. Este noul șef adjunct al Poliției Zalău”

 1. Anonim

  până unde s a putut ajunge cu linsul asta in fund.este strigător la cer să vă astfel de concursuri măsluite.unde mai vezi așa cloaca că la IPJ Salaj in care șeful tău îți este președinte de comise iar șeful IPJ este președintele comisiei de contestatie.pacat este că ăștia care a la comanda acum vor pleca iar politistii vor rămâne pe cap cu un astfel de om.bravo psd-ipj

 2. Anonim

  Dacă nu ar fi ginerele primarului, mai ajungea el șef în poliție? Ce-o fi răspuns la interviu, cine-i socru-su?

 3. Comunistul

  Astia-s oamenii de Salaj, care isi pun in functie neamurile, nevestele si prietenii: Ciunt Ionel, Pop Gheorghe, Nosa Iuliu, Marc Tiberiu, Cota Dana etc. Pana cand, salajenilor?

 4. oare

  „acest sef”, dupa conditii;e impuse de acest „concurs” (de unul singur poate fi concurs cred cu conditia sa concurezi cu… umbra ta), are mai multa scoala decat virsta sa! cumulativ se poate, conditia e sa fii dor sef………………… in rest succesuri!!!!!!!!!!!!

 5. Anonim

  Nu a fost concurs. A fost interviu. Parca s-a angajat la Dedeman un manip ulant. Halal tara.

 6. Anonim

  Ce sa mai comentam? Penibili !!!

 7. Anonim

  “Dumnezeu a creat lumea din resturile rămase după ce l-a creat pe ionel ciunt.” – Un fan.

 8. Călin Rolnic a trecut cu brio proba interviului – unica probă în cadrul unui concurs la care a fost singurul înscris

  si asta o sa-l urmareasca toata viata.
  plus pregairea teologica.
  daca nu a fost bun de popa, sa facut politest
  iar aici a avut noroc sa cunoasca o fata deosebita care I-a dweschis toate usile spre un viitor luminat
  asa se intampla cand unul ca el, un popa travestit in politest, intalneste factorul politic 🙂
  p.s. poate ca peste ani o sa apara si firmarea cu interviul dat, chiar si asta prelucrata cum e, tot o sa fie interesanta

Leave a Comment