De ce este PSD dușmanul dezvoltării și prosperității României, al PNL și al Președintelui Iohannis

Partidul Social Democrat rămâne cel mai mare dușman al românilor, așa cum a fost și în cei 30 de ani care au trecut de la Revoluție. PSD a acționat mereu împotriva reformelor și a modernizării și a fost interesat să păstreze privilegiile unei caste pe spatele celorlalți români. Așa au apărut pensiile speciale, așa au crescut continuu și enorm cheltuielile statului.
PSD continuă să acționeze ca un partid anti-occidental, ca un partid care își dorește să controleze justiția și economia. Asta înseamnă că PSD acționează ca un dușman al românilor onești și muncitori care vor să trăiască și să muncească în România.
Votul din 6 decembrie stabilește parcursul României pentru următorii cel puțin 4 ani: avem de ales între a merge pe calea dezvoltării și a investițiilor sau de a rămâne pe drumul blocat pe care ne-au adus cei 7 ani de guvernare socialistă, un drum la capătul căruia nu există spitale, nu există autostrăzi, nu există un sistem de educație performant.
Ultimul an ne-a demonstrat că nu este suficient să înlăturăm PSD de la Palatul Victoria dacă socialiștii păstrează majoritatea în Parlament, de acolo de unde continuă să facă foarte mult rău țării. În acest an au făcut tot posibilul să deraieze parcursul României: au afectat lupta cu noul coronavirus au votat legi populiste în Parlament.
În acest an, scopul PSD a fost să torpileze orice decizie bună a Guvernului, doar pentru a câștiga ei politic, fără să le pese că astfel le fac rău românilor.
Președintele Iohannis a câștigat din nou în 2019 alegerile prezidențiale cu un program reformist, însă modernizarea României se poate face doar dacă va exista un parteneriat loial între Președinție, Parlament și Guvern. De aceea este nevoie ca acțiune convergentă și coerentă din partea acestor instituții, care să ducă România în aceeași direcție.
NU avem voie să reperăm momentul alegerilor din 2016, atunci când PSD a fost subestimat și prezența la vot a fost mică. Astfel, PSD a profitat de prezența redusă și partidul condus de Liviu Dragnea 46%. A urmat OUG 13, 3 premieri catastrofali, toți garantați de Dragnea și cel mai dezastruos guvern pe care l-a avut România după 1989.
Mai nou, și fostul premier Adrian Năstase, condamnat pentru corupție dă sfaturi celor de la PSD. Este clar că PSD este incapabil să scape de astfel de personaje care au ținut pe loc România și care nu au ce să caute în spațiul public.
PSD ne spune că s-a reformat dar vine cu oamenii lui Adrian Năstase și Liviu Dragnea: Dâncu, Grindeanu, Tudose.
Marcel Ciolacu a declarat că are cel puțin trei variante de premier, în cazul în care PSD va ajunge la guvernare: Dâncu, Grindeanu și Tudose. Toți aceștia sunt însă politicieni îmbătrâniți în rele, politicieni care fost promovați de cei mai nocivi premieri PSD, ambii condamnați pentru corupție, Adrian Năstase și Liviu Dragnea.
Comandat de PNL Sălaj, Cod AEP – 11200025 (P)

5 Thoughts to “De ce este PSD dușmanul dezvoltării și prosperității României, al PNL și al Președintelui Iohannis”

 1. Anonim

  Libăralilor a început să le țâțăie curu !

 2. Anonim

  Se simte disperarea, teama si mai ales nesiguranta. Va ardem la vot in 6 decembrie! Gata cu mizeria si minciuna!

 3. Ioana

  Ce noroc cu pesedisti tineri care au migrat la PNL.Jos PE SE DE.

 4. Anonim

  O adunatura de traseisti si panarame! Dam cu voi de pamant la votpe 6 decembrie! In lada de gunoi a istoriei,acolo unde va e locul, nenorocitilor! 🤮🤮🤮

 5. Anonim

  Bla bla blaa. Marș!

Leave a Comment