Dan Ghiurco, candidatul PSD la Primăria Jibou

Biroul Politic Orășenesc (BPO) Jibou și-a desemnat, la finele săptămânii trecute, candidatul la Primărie, acesta fiind consilierul județean Dan Ghiurco, președintele organizației amintite.
Contactat, Dan Ghiurco s-a arătat optimist în ceea ce privește candidatura sa la Primăria Jibou, cu atât mai mult cu cât celelalte partide politice nu s-au hotărât încă asupra numelor candidaților lor, deși au mai rămas mai puțin de patru luni până la alegerile locale.
În vârstă de 49 de ani, Dan Ghiurco este inginer, absolvent al Universității Tehnice Petroșani, actualmente directorul sucursalei Aveg SA Jibou, firmă specializată în exploatări miniere.
Și actualul viceprimar al Jiboului, Ana Claudia Indrieș, și-a exprimat intenția de a candida pentru funcția de primar, însă a fost nevoită să plece capul în fața deciziei colegilor săi din cadrul BPO, care cu o majoritate covârșitoare s-au exprimat în favoarea candidaturii lui Dan Ghiurco.

Alte articole

11 Thoughts to “Dan Ghiurco, candidatul PSD la Primăria Jibou”

 1. Anonim

  Cum puii mei celelalte partide nu și-au desemnat candidații când pe toate rețelele de socializare Liviu Balint,președintele UNPR apare ca fiind candidatul acestei formațiuni la Primăria Jibou.De ce dezinformați,măi kakacioșilor ?

 2. Anonim

  „Blandul si preacredinciosul” danut, este nimeni altul decat fratele siamez in faradelegi a fostului edil balanean ! Ma mir cum nu-i este rusine sa candideze la jibou, cand in primarie tone de documente il incrimineaza pe el si pe bala ! Va spun eu, nu da paltonul jos pana nu ajunge la …brutarie ! Ana era o alegere mai buna ! Il bate si …como !

 3. Anonim

  Lista de consilieri? Anton fost sef politie si…securist, Pop Iuliu, fost sef politie si …securist, Boldea Gabriela, nevasta de sef politie( actual sef politie) si lista continua, contina, continua…Se securizeaza baiatul…Asta-i PSD-UL DE IERI, AZI SI MAINE! Un partid de securisti ! Haideti sa spargem aceasta gasca…ACUM, CA NE-AU CONFISCAT ORASUL SI SATELE APARTINATOARE !!!

 4. Anonim

  Como va fi primarul de Jibou in forma USL- nou!!!!

 5. ANTON

  Pt.anonimul de la 10,50 de ce nu esti mai curajos daca tot cunosti atatea lucruri din Jibou.Eu daca as fi in locul tau nu m-s ascunde sub anonimat.O faci pentru ca inafara de jigniri nu ai nimic de spus probabil ca tu faci parte dintr o gasca mai bine organizata tocamai de aceea fii mai curajos.Pana atunci personal iti spun SA-TI FIE RUSINE (daca stii ce inseamna ,dar cred ca nu)

 6. jk

  dan ii baiat destept si ar face treaba la jibou !!!!dar acei consilieri ar trebui sa stea acasa !!!au papat destul !!!sunt tineri si ar putea munci si altceva !!!sau nu stiu ???asta e o alta problema !!! sa inceapa cu matura !!

 7. Anonim

  STATI LINISTITI , DACA ASTA AJUNGE PRIMAR, TOT BALA VA CONDUCE PRIMARIA ! Luati-va gandul ca veti recupera ceva, gen pasuni (Fotohei), dealuri (Dealul dracului din Cuceu ) etc. Totul, DAR ABSOLUT TOTUL este calculat de balanean si ghiurco, nu ti-e clar 10,20 ? La cati bani au si la ce saraci sunt oamenii din Jibou, N-AU CUM SA PIARDA ACESTI NEMERNICI !!!

 8. anonim

  Respect Dan Ghiurco !

 9. Anonim

  Asta a fost , sau poate mai este si presedintele A.T.O.P- ului care primea pentru fiecare sedinta (spunea un ziarist ca se intalnea la o cafea cu prefectul, pres. cons. judetean, cu alta”ghiurca”-seful poltiei si primea 10 (zece!!!) milioane vechi pt. o sedinta si avea grija sa organizeze cel putin 4-5 sedinte de genu”) !!! Unul dintre baietii dastepti din sistem, mana dreapta a lui marc cu care se scarpina undeva… Sa vina public si sa ne explice cat de bine ne merge dupa aceste sedinte noua nu lui…

 10. Anonim

  Respect spui 9,46 ? Te inseli amarnic. asa credeam si eu, dar de cand s-a umplut de bani murdari impreuna cu balanean, si-a pierdut orice dram de ratiune! Nu-i bun de primar, o spun eu care am lucrat cu el la Miniera ! Fara afacerile cu primaria si cu balanean, ar fi vai de capul lui … DNA-ul sa-si faca treaba, si-l votam la…bulau.

 11. Anonim

  Cine crede ca vii cu lntentii bune in primarie? De ce nu-i lasi si pe altii care au timp sa se ocupe de problemele orasului nu ca tine? Crezi ca suntem tampiti sa credem ca o sa-ti neglijezi afacerile tale in detrimentul cetatenilor? Exact asa zicea si fratele tau de faradelegi, balanean si …am vazut ce ne-a facut! Fugi tare ca nu ne mai prostesti..

Leave a Comment