CSEKE ATTILA: „UDMR nu va semna moţiunea de cenzură”

UDMR nu îşi doreşte o soluţie care să înrăutăţească şi mai mult posibilităţile de intervenţie în cazul epidemiei Covid-19, a declarat, la RFI, liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila, care precizează că formaţiunea sa are şi critici la adresa Guvernului Orban. El spune că UDMR va decide în grupurile parlamentare, înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură, cum va vota, conform news.ro.

Cseke Attila precizează că UDMR nu va semna moţiunea de cenzură: „Noi am anunţat acum o săptămână, acum zece zile, că UDMR nu va semna moţiunea de cenzură care se preconiza a fi iniţiată de către PSD şi vom decide, aşa cum avem procedura noastră internă, întotdeauna, în grupurile parlamentare, înainte de dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură (…). Noi nu vom aborda politicianist această chestiune, ci vom aborda strict la momentul respectiv în ce situaţie este ţara şi ce este mai eficient pentru ţară”.

Liderul senatorilor UDMR spune că „mulţi nu ştiu ce se va întâmpla în septembrie, în ce sens va evolua criza pandemică”.

„În nici un caz, UDMR nu îşi doreşte să existe o soluţie care eventual să înrăutăţească şi mai mult posibilităţile de intervenţie. Evident că sunt şi critici şi am formulat şi noi critici, nu puţine, pentru că sunt de criticat multe măsuri ale Guvernului”, a mai afirmat senatorul.

PSD a anunţat că va depune, în 17 august, moţiune de cenzură.

Sursa: www.bursa.ro

Leave a Comment