Comunicat de presă – Deputatul Lucian Bode: “Sunt ținta unui atac mârșav în care este folosită imaginea fiului meu”

“În ultimele zile, sunt ținta unui atac mârșav din partea unor indivizi care se pretind jurnaliști. Mi se pare absolut incalificabil gestul acestora, mai ales că este vizată inclusiv familia mea.
Pe scurt, dați-mi voie să fac câteva precizări de bun simț privitoare la unele informații false vehiculate „pe surse”.
Fiul meu a fost plecat într-o excursie în Franța, la Taize, alături de alți 108 sălăjeni. Minor fiind, pe tot timpul excursiei s-a aflat sub supravegherea permanentă a unor persoane adulte, cărora le-a fost încredințat cu procură notarială. Totul a decurs normal și nu a existat niciun incident cu posibile consecințe de natură legală în care să fi fost implicat copilul meu. Orice alte informații sunt pure speculații ale unor persoane care știu doar să denigreze gratuit prin orice mijloace. Astfel de măgării sunt împotriva deontologiei profesionale și trebuie tratate ca atare.
Aș putea să înțeleg resorturile ascunse ale acestui demers, dar nu pot să accept nicidecum ideea unui șantaj în care este folosită imaginea fiului meu. Am încredere deplină în copilul meu și îmi rezerv dreptul de a proteja imaginea familiei mele inclusiv pe cale legală, orice acuzații nefondate trebuind probate în instanță”.

Deputat PNL Sălaj, Lucian Bode

9 Thoughts to “Comunicat de presă – Deputatul Lucian Bode: “Sunt ținta unui atac mârșav în care este folosită imaginea fiului meu””

 1. Anonim

  Bravo.
  Cineva trebuie sa-i mai taie din aeerele de mare jurnalist lui Farcas. Este un gunoi cu cas la gura care nu stie dacat sa denigreze pe orcine.

 2. Anonim

  Analfabetul de Farcas e doar interfata. E doar un pechinez scofalcit folosit de stapanu-sau Alexa. Farcas bietu e platit sa latre a pustiu prin zona. Poate, poate il ajuta pe ciobanu de la cluj sa mai scalde niste dosare legate de santajele ce l-au facut deja celebru. Nu-l vad bine pe analfabet dupa ce Alexa paraseste corabia.

 3. Ghita

  Deci Bode îi face mincinosi pe tinerii care au fost martori la cele intamplate. Copii, il ajutati pe Bode sa afle adevarul?

 4. Anonim

  Excursii, Taize, droguri si articole platite in presa cam multe isi permite Bode

 5. Anonim

  Foarte multi copii nu isi permit o tabără la Tusa.

 6. Anonim

  ce se zvoneste ca a facut fiul domnului deputat?

 7. Anonim

  Fapte concrete nu vorbe si speculatii.Ghita de mai sus ,ce spui daca fiica mea spune si arunca in spatiul public informatia de genul „fiul lui Ghita a prizat niste droguri in pauza mare…”E credibila o astfel de informatie?Iar dl reporter trebuia sa relateze cu subiect si predicat exact ce s-a intamplat ,cine si daca l-a vazut ,etc.Nu poti sa iei de buna o stire pe care un adolescent ,chiar in dorinta de misto ,o arunca pe piata si cu atat mai mult nu scri articol in ziar fara sa ai dovezi concrete ,confirmate de autoritatile abilitate .In rest sunt povesti vanatoresti iar Farcas pe buna dreptate trebuie sa dea socoteala in fata legii .

 8. Anonim

  Obligatoriu Bode trebuie sa-l dea pe Farcas in judecata.

  1. Roza

   Toti cei ce sunt denigrati sitematic de acest individ bolnav mintal si frustrat, trebuie sa-l dea in judecata. O gramada de minciuni si mizerii inventate sunt raspandite in spatiul public de acet nemernic.

Leave a Comment