CSM Zalău are o nouă campioană naţională la box feminin

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Box Feminin a fost organizat săptămâna trecută, la Eforie Nord, printer pugilistele aflate la evenimentul de la malul mării numărându-se şi sportive de la Clubul Sportiv Municipal Zalău.

Cel mai bun rezultat dintre sportivele pregătite de Ioan Dragoş, Ioan Popa şi Adrian Popuţea a fost obţinut de Margareta Hidigan, care a cucerit aurul national la secţiunea cadeţi, categoria 50 de kilograme. Tot la cadeţi, CSM Zalău a mai obţinut două medalii de argint prin Carla Plosca (cat. 62 kg.) şi Larisa Criste (cat. 66 kg.). Renata Lucza (cat. 56 kg.), Roxana Lingurar (cat. 54 kg.) şi Maria Teglaş (cat. 44,5 kg.) au fost medaliate cu bronz.

Clubul zălăuan a avut reprezentante pe podium şi la junioare. Elida Oşan (cat. 70 kg.) a devenit vicecampioana naţională, în timp ce Adelina Milaş (cat. 57 kg.) şi Andreea Varga (cat. 48 kg.) s-au ales cu bronzul national.

Un rezultat remarcabil a obţinut şi Florina Gorgan la categoria 60 de kilograme, fiind medaliată cu bronz.

Putem spune că fetele noastre au avut un parcurs foarte bun, chiar dacă avem o echipă tânără. Obiectivul clubului a fost depăşit”, a declarat Adrian Popuţea.

Pugilistele medaliate provin atât de la centrul de pregătire din Zalău, cât şi de la cel din Şimleu Silvaniei.

Alţi reprezentanţi ai secţiei de box din cadrul CSM Zalău se află în aceste zile la Campionatul Naţional de Box rezervat juniorilor, ce are loc la Piatra Neamţ.

Leave a Comment