Cine rămâne să stingă lumina? PP-DD a rămas în Sălaj cu pantalonii în vine

Profitând de prevederile Ordonanţei de Urgenţă 55/2014, care permite migraţia politică a aleşilor locali, singurii doi primari pe care PP-DD îi avea în judeţ, doi consilieri judeţeni şi alţi câţiva consilieri locali ai partidului şi-au luat lumea în cap, astfel că au decis să părăsească partidul.
Alin Demle, preşedintele PP-DD Sălaj, ne face cunoscută şi „lista dezertorilor”. Este vorba de primarii comunelor Buciumi şi Horoatu Crasnei, Ioan Eugen Lazăr şi, respectiv Florian Sur, care au ales să treacă la PSD, în timp ce consilierii locali din Valcău de Jos s-au îndreptat spre la PLR. De asemenea, şi cei trei consilieri municipali ai PP-DD din Zalău, Otto Haller, Lupa Ioan şi Crişan Dana au dar bir cu fugiţii. Dacă primii doi amintiţi au trecut la PNL, cel de-al treilea a ales partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, în speţă PLR. Şi consilierul judeţean Gabriel Şandru şi-a exprimat opţiunea de trecere la PDL, acesta fiind precedat de colegul său Marian Crişan, care a optat pentru mişcarea politică iniţiată de Călin Popescu Tăriceanu.
„Am început să clădesc singur bazele acestui partid, aşa că situaţia actuală nu mă sperie”, a declarat Alin Demle, preşedintele PP-DD Sălaj. Acesta a mai subliniat că nu este supărat pe primarii „dezertori”, însă este decepţionat de ceilalţi foşti colegi: „Nu sunt foarte supărat pe primari, pentru că aceştia au schimbat partidul cu gândul că vor obţine mai mulţi bani pentru comunele lor. Cel mai mult mă deranjează plecarea lui Marian Crişan şi a fiicei sale Dana Crişan, ce ne-au părăsit după ce au obţinut cel mai mult de la acest partid. Asta este, eu rămân să sting lumina”, a precizat Alin Demle, şi el consilier judeţean. Liderul PP-DD a conchis prin a atrage atenţia asupra faptului că la alegerile europarlamentare din acest an, în Sălaj, alături de colegii „dezertori”, partidul a obţinut un scor de 2,9 la sută din sufragiile electoratului. „Sunt curios să aflu, la aceste alegeri, care va fi scorul electoral pe care PP-DD îl va înregistra fără aportul celor care au decis să plece”, a spus cu tâlc Alin Demle.

Alte articole

6 Thoughts to “Cine rămâne să stingă lumina? PP-DD a rămas în Sălaj cu pantalonii în vine”

 1. Anonim

  Ce voiai d-le prezidente,asa partid ,asa reprezentanti,asa viitor !

 2. Aurel

  Astia cu locurile de munca sunteti o firma atat de serioasa incat nu va permiteti sa dati anunt normal in ziar?
  Cine sta sa puna anunt la fiecare articol din ziar n-are nimic de lucru la servici?

 3. Anonim

  nu-ti bate capu ca demle nu pricepe…

 4. ass

  Marian Crişan şi a fiicei sale Dana Crişan se ocupa mai mult de afacerile familiei, O familie de pietari, care nu au platit un leu la stat, doar au auvut spatele asigurat de contabila lor, sefa la finante. Si asa au reusit sa adune o „avere” frumusica. Danut a ajuns seful pietarilor de la piata centrala si asa a si ajuns in politica, se stia ca este mare „tigan” când bate din gura, Stie sa vanda si un rahat , il poleia in aur. Iar de afacerea lui mai noua, ceea curacolarea de oamni in AFACEREA SECOLULUI – LYONESS, sa nu mai vorbim, A mai reusit sa cumpere fostul striptis din spate de „DOI COLONEII”, isi mai face o fabrica de paine, etc. deci ia priit bine politica

 5. //

  G danei ?//////?::::;;;;;%&((((()))),,

 6. lica

  Felicitari domnule Alin pentru intelegerea fata de cei doi primari Sur si Lazar,ai judecat corect,ce castigau ei de ramaneau la PPDD?,eventual le cresteau dinti rozatori de la Dan Diaconescu ca alceva nu prea vad ce puteau obtine.
  Au pus interesul comunitatii inaintea celui personal si vor avea de castigat,il cunosc mai bine pe Florian Sur am fost cu el coleg la Elcond,este un om deosebit, ma ajutat cand am avut mai multa nevoie si nu mia cerut nimic in schimb.
  Felicitari celor ce l-au vrut primar, sa v-il tina multi ani bunul D-zeu.

Leave a Comment