Candidaţii la Primăria Zalău, în dezbatere electorală

Cotidianul „Magazin Sălăjean” a organizat, miercuri, la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, o dezbatere electorală cu candidaţii la Primăria Zalău. În cadrul întâlnirii, aspiranţii la fotoliul de edil al municipiului Zalău au fost invitaţi să răspundă următoarelor întrebări:
1. De ce candidaţi şi care este interesul principal care v-a făcut să luaţi această decizie?
2. Care este primul lucru care vă vine în minte, exprimat într-un singur cuvânt, atunci când vă referiţi la municipiul Zalău?
3. Care va fi primul lucru pe care îl veţi face după ce veţi fi ales primarul oraşului?
4. Dacă aţi fi procuror DNA, pe cine dintre cei opt contracandidaţi aţi vrea să-l audiaţi. De ce?
5. Pe cine aţi vota pentru Primăria Zalău dacă nu aţi fi candidat?
6. Ce nu are astăzi municipiul Zalău şi va avea peste patru ani cu dumneavoastră primar?
În plus, fiecare dintre candidaţi au avut posibilitatea de a pune o întrebare unui contracandidat, stabilit prin tragere la sorţi.

dezz

Alte articole

35 Thoughts to “Candidaţii la Primăria Zalău, în dezbatere electorală”

 1. COP

  FELICITARI pentru dezbatere. Chiar daca nivelul candidatilor lasa de dorit, intrebarile au fost bune si mai ales lipsite de tiganisme si prost-gust asa cum se intampla in alte cazuri. In rest, Dumnezeu cu mila… candidatilor. Astia sunt, cu astia defilam!

 2. Anonim

  Nota zece pentru Radu.ESTE CEL MAI BUN,,

 3. Anonim

  Nota zece pentru Radu.

 4. Anonim

  o dezbatere plina de decenta, marca Magazin Salajean. Bravo!

 5. Anonim

  Mult succes, Dorel Labo! pertinent si la subiect.

 6. NICU Florescu

  Bravo Ciunt ! Sanse 60_70 la suta pentru Ciunt ! Trebuie schimbare Capalnasiu a avut la dispozitie 12 ani de primar + 4 de viceprimar. Zalaul ramane dupa el ca dupa razboi , priviti doar bulevardul de la un capat la altul, ca restul e si mai dezastruos …

 7. Nistor

  CITADINUL este cancerul drumurilor din Zalau , subordonata lui Capalnasiu pentru voturi si ciubucuri

 8. Anonim

  Bravo Dl.Radu C.se vede ceva in urma d-voastra, chiar daca unii cetateni nu vor sa vada , nu va cunosc personal dar cum arata Zalau …inainte si cum arata acuma este foarte frumos si facute cu gust , mergand seara pe b-dul M.V te uiti asa cu drag ce frumos arata si astea sigur facute cu efort si bani investiti.E usor sa bagi de vina e cel mai usor lucru dar sa ajungi sa faci e cale lunga.D- Ciunt d-voastra ce ati facut pt Zalau din partea Prefecturii???
  Ca de vina toti stim baga !!!!

 9. Anonim

  Cat de cretini tre sa fim sa mai iasa capalnasiu primar… Toti care il sustin se raporteaza la fstadele de pe centru fara sa socoteasca ca ptr ele fiecare am dat 40 milioane de apartament si asta reprezenta doar 20% din cost , restu de la ue … Nu tre sa fi tare destept sa socotesti cam cat o sifonat numa de acolo… In rest avem centre si case de cultura in care nu intra nime da la cinema merem la cj, la piscina in oradea sau carei sau satu mare, un mall mai acatari nu avem in conditiile in care bani la buget vin de la michelin si tenaris cu nemiluita … Aaa si sa nu uit … Ia vedeti cartierele marginase care sunt ca in evul mediu fara drumuri fara utilitati si inca unii se gandesc sa-l mai voteze … Vai de curu nost.

  1. Anonim

   centrul si casa de cultura nu sunt ale primariei, ci ale consiliului judetean. dar asa e cand habar nu ai si te gasesti in treaba sa comentezi

 10. Anonim

  psd are un nivelde competenta foarte scazut, au dus Salajul la cel mai jos nivel. Incapabili ce sunteti! psd in frunte cu ciunt, marc au dat dovada ca nu pot realiza nimic, de 20 de ani. Rusine ciunt si marc, demisia. Oricum nu mai iesiti voi la conducere.

 11. Anonim

  Radu Capilnasiu da clasa tuturor indiferent ce s ar spune. O nota buna primeste si Niki Fazakas. Restul- dezamăgitor. Felicitari Magazin dovediti echidistanta si profesionalism.

 12. Anonim

  SCHIMBARE-AFARA CU MAFIA DIN PRIMARIA ZALAU !

 13. Anonim

  Cel mai bine pregatit a fost domnul Talos.

  1. Anonim

   pregatit la ce? La pocaiti?

 14. Anonim

  Ciunt inseamna schimbare?Pai PSD-ul a codus tara dupa 89

 15. Anonim

  Mare diferenta intre dezbaterea de aici si cea de la Graiu. Aia se vedea de la o posta ca era facuta pt stanciu. Si-a adus cu el vreo 200 de muncitori. Imi pare rau ca mi-am pierdut vremea acol. felicitari magazin salajean pt impartialitate !

 16. Anonim

  Am aflat ca Talos e blat si indeamna pocaitii lui sa voteze cu Ciunt! I s-a promis ca va fi sustinut la parlamentare sa mai fie odata deputat de Bucuresti, pardon de Zalau.
  Felicitari pentru dezbatere. Graiul a facut mascarada ieftina, platita cu banii Comfrig.

  1. Anonim

   cica Comfrig a impumutat pe Padureanu. E greu la unii.

 17. Anonim

  Talos o sa mai iasa deputat cand o sa aiba ursul coada! Mare greseala au facut liberalii ca l-au sustinut 2 mandate

 18. mihai

  toți sunt la fel . . . voi vota răul mai mic.

 19. Anonim

  O dezbatere reusita fara circ si spectacol,,Vine Vaida pe la noi”

 20. Anonim

  Talos,cand s-a vrut realizarea uni parc industrial , de ce consilierii tai au refuzat sa faca parte din comisia de achizitii

  1. Anonim

   de prosti ce sunt

 21. Anonim

  Domnul Ciunt, cand ai fost administatorul judetului ai umblat in salopeta si cizme de cauciuc?

  Eventual cand ai fost la propria ferma

 22. Anonim

  Oricate mizerii se arunca in spatiul public la adresa lui Capalnasiu ,trebuie sa-l felicitam pentru ce a realizat si sa-l votam pentru ceea ce vrea sa faca .Sa-l felicitam pentru ca aceste realizari au fost faraa a avea nici un sprijin din partea lui Ciunt ,Marc si guvernantilor PSD -8 ani si PDL-4 ani .Zalauanii au nevoie de finalizarea proiectelor demarate si nu de promisiuni desarte.

 23. Radu Capalnasiu

  for ever…bun simt si echilibru…

 24. Anonim

  D l Capalnasiu spune că ca vrea să stea de vorba cu locuitorii Zalaului. O glumă bună. Locuitorilor din Deale Morii, celor peste300 de locuitori le a spus că nu reprezintă nimic pentru el.

 25. Anonim

  Răspunsul actualului primar pentru problemele noastre: nu are rost să discutăm, este deja stabilit, nici nu stăm de vorbă etc. Sunt cuvintele cu care ne a primit ultima dată la Primărie. Unde este atunci dorința de dialog, dacă tot ce se face în Zalău se face cu ignorarea voită a opiniei publice.

 26. M. C.

  Votam un om de bun simt. Dorel Labo este omul cu experienta si cunostinte necesare, pregatit sa facem pasul in fata. Omul care vede solutiile si intelege industria mijlocie si mare. Mare adevar spus de dansu la casa de cultura: sa facem parc industrial ca la jibou si sa fie gol ? Mai bine sprijinim actuali investitori sa fie multumiti si apoi sigur si alti vor veni si parcul va fi realizat automat. Vorbim de parcuri si parcari cand nici in cartieru nou nu este un parc. Asteptam sa fie plin de case si apoi ne vom gandi unde ar fi un loc de parc. Eu cred ca lacul care este secat acum ar fi o varianta pentru dezvoltare. Eu daca as fi primar as concesiona terenu la o firma privata serioasa pe 100 de ani si apoi sa vedeti ce ar iesi acolo. In 12 ani prea putin s-a facut. Avem potential. Avem tenaris si michelin, trebuie sa ne folosim de acest fapt sa aducem investitori seriosi dar sa nu uita decei existenti. Felicitari pt cei care platesc salarii si taxe, stiu ca nu e usor si va multumesc ca sunteti la Zalau !!!

 27. Anonim

  Decat ciunt si marc mai bine radu capilnasiu si lucian bode

 28. ANONIM

  De-l Capalnasiu ati facut multe lucruri bune in cele 4 mandate de primar ales si la fel in cele 4 vice. Noi va multumim DAR avem o rugaminte sunati RETRAGEREA in glorie ar fi mai inteligent. D-le Ciunt in mandatele in care ati fost numit de PSD de ce nu vreti sa constientizati ca nu ati servit cu toata credinta CETATEANUL ar fi relevant daca ati veni cu o analiza din audientele prin care cetateanul a solicitat ajutorul dvs.in rezolvarea necazurilor pe legea fondului funciar, eu sunt unul care din cauza d-voastra am ajuns in justitie si am cheltuit multi bani sa-mi caut dreptatea ,daca d-voastra aplicati L-340 ;L554 ; HG-460 si constitutia tari stiind ca aveti atributiuni administrativ-jurisdictionale in privinta L 18/91 era simplu si corect din aceasta cauza eu va rog sa renuntati la dorinta de a fi primar NU aveti nici competenta nici dorinta de a ajuta CETATEANUL daca ati inteles va multumesc

 29. no name

  Numai cine nu vrea nu vede cat s-a schimbat fata Zalaului in ultimii ani,sigur sint multe neajunsuri dar sigur nu revoltatul asta venit din America le va rezolva.Si nici pocaitul de Talos.Urmeaza sa se finalizeze multe proiecte care sint rodul actualului primar deci mi se pare corect ca Radu Capilnasiu sa-si continue drumul.Indiscutabil e cel mai bun ! SUCCES d-le RADU CAPILNASIU !!!

 30. no name

  Vad bine? Labo si Capilnasiu au cravate la fel ?

 31. no name

  In concluzie o dezbatere civilizata.Bravo realizatorilor !

Leave a Comment