Andrea Ciortea – nominalizată pentru funcţia de subprefect din partea USR-PLUS

USR-PLUS a stabilit persoana care va fi subprefect al județului Sălaj. Aceasta este Andrea Ciortea, absolventă a  Facultății de Drept și a unui master de Drept Civil în cadrul Universității de Drept ”Dimitrie Cantemir” din Cluj Napoca. Este avocat, prodecan al Baroului Sălaj și consilier al Uniunii Naționale a Barourilor din România, iar pe plan politic, face parte din Biroul Județean PLUS Sălaj, ca responsabil cu strângerea de fonduri.
M. S.

12 Thoughts to “Andrea Ciortea – nominalizată pentru funcţia de subprefect din partea USR-PLUS”

  1. monel

    In sfarsit, adie aer proaspat in politica salajeana! Succes!

    1. Anonim

      Aer de Cantemir e urat mirositor

    2. Anonim

      Ce aer proaspăt visezi? O sa fie nu 1, nu 2 ci 3 subprefecti! Asa ceva este inadmisibil! Cei care au fost subprefecti raman pe posturi, si o mai adauga pe tuta asta incompetenta. Rusine USR! Cu nimic mai diferiti fata de psd (care macar nu au bagat 3 subprefect, 3×4000 euro alocati unor putori, care nu fac absolut nimic concret). Astia isi platesc politele electorale pe bani publici!
      De ce pe vremea PSD nu au fost sporuri abuze? A foat un singur subprefect pe judet, iar sanatatea si educatia, prost cum era tratata, era totusi pe primul loc? Asta am votat, cu asta ne-am ales! Se pare rosu este raul cel mai mic acum. Astept cu interes o motiune de cenzura in viitorul apropiat. Incompetenți, putori, care își bagă pilele în funcții publice.

  2. Ardelean Cornel

    FELICITARI sincere , noului SUBPREFECT al judetului Salaj , D-na Andrea Ciortea , ma bucur mai ales ca domnia sa este Avocat si decan al Baroului Salaj. Era necesara schimbarea pentru a restabili relatiile din interiorul INSTITUTIEI PREFECTULUI care in baza CONSTITUTIEI ROMANIEI , a Legii 340/2004 , a HG.906/2020 si a Cartei Europene a Autonomiei Locale astfel impreuna cu noua functie de Secretar General al Institutiei , vor fi garantul respectarii LEGII si a ordinii publice la nivel local .

  3. Anonim

    Competenta…
    Le face pe toate…
    Va fi mai usor cu stragerile de fonduri pentru partid.
    Hai Romania!

  4. Ardelean Cornel

    Felicitari sincere noului subprefect al judetului Salaj ,d-nei ANDREA CIORTEA am speranta ca va respecta Legile si impreuna cu secretarul general ,functie noua in Institutia Prefectului , vor constitui garantul respectarii Legii in litera si mai ales in spiritul ei ,a ordinii publice la nivel local.

  5. Anonim

    Cu scoli facute pe bune nu se gasesc oameni?
    Doamne ajuta poporul roman sa gaseasca si oameni competenti si scoliti cu adevarat!!!

    1. Anonim

      Chiar asa.Cu Babes la zi,nu gasim nimic? Decan la barou? Denumirea te trimite la un intelept mai in varsta.Doamna,este tanara.Frumoasa,ce sa zic.Mai incolo,om vedea….

  6. Anonim

    SECRETAR GENERA, CE? DOI subprefecti? ASTIA NE FURA PE FATA! 10000 de euro din bani publici se indreapta spre niste nulitati, care nu fac nimic! RUSINE USR si PNL, Fix p**la va mai voteaza! PSD a fost mic copil, a fost lux, voi sunteti mafia reala! Va bagati pilele! Taiati salarii si cupoane de vacanta de la simpli oameni ca sa va platiti aceste nulitati dpdv intelectual. Rusine!
    Ciutea, pilele lui Ciutea, mars din sectiunea de comentarii! Numirea ei inseamna parastul democratiei si a dreptatii!

  7. Anonim

    Speram sa nu plece de la Baroul Salaj unde este decan! Este nevoie de ea acolo pentru ca aceasta institutie a luat o in jos iar avocatii sunt ca si singuri. D n a Ciortea este un om care in sfarsit va avea un cuvant greu de spus atat in Barou cat mai ales in Predectura. Este foarte apreciata si la Bucuresti ( inclusiv la Baroul unde oeni importanti au doar cuvinte de lauda la adresa dumneaei) cat si prin alte institutii. Nu degeaba a fost numita subprefect. Dupa aceasta, daca va dori, va fi si prefect, calculele asa sunt facute pe viitor! Si merita pe deplin data de altii. Mult succes!

  8. Anonim

    LA cat este de CORECTAT , pe linia administratiei publice locale in Judet , cate documente emise ilegal de INSTITUTIA PREFECTULUI SALAJ , NICI TREI SUBPREFECTI in SALAJ nu ar face fata volumului de lucru , pe aceasta linie, va spun eu ca sunt in cunostinta de CAUZA .

  9. Anonim

    ASTEPT cu mult interes numirea in functia de SECRETAR GENERAL AL INSTITUTIEI PREFECTULUI SALAJ sper sa fie om cu pregatire juridica, si cu experienta in administratia publica locala .

Leave a Comment