Alianța Dreapta Unită și-a lansat candidații la Primăria Zalău și Consiliul Județean Sălaj

Dreapta Unită, alianță politică ce reunește USR, PMP și Forța Dreptei, și-a lansat oficial candidații la Primăria Zalău, Consiliul Județean Sălaj și Primăria Jibou. Prezentarea candidaților a avut loc într-o conferință de presă organizată astăzi la intrarea pe tronsonul doi al șoselei de centură a municipiului Zalău, tronson care trebuia dat în folosință acum un an, dar pe care mai este mult de muncă. În deschiderea conferinței, președintele USR Sălaj, Mihai Tămaș, a vorbit despre candidații grupării, despre necesitatea alegerii în administrația locală și județeană a unor oameni tineri, drepți, bine pregătiți, gata să-și pună toată forța în slujba comunității pe care o reprezintă. De ce o conferință de presă într-un astfel de loc? Pentru că, a spus Mihai Tămaș, lucrările la șoseaua de centură a orașului au început acum mai bine de 15 ani, dar nu sunt gata nici în ziua de azi, asta desi lungimea totală a acestui drum nu ajunge la 20 de kilometri. Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj, candidat al alianței a fost anunțat consilierul județean USR, Cosmin Ardelean. Profesia de bază a politicianului este cea de profesor, este și director de școală, iar în calitatea sa de consilier județean a venit cu nenumărate proiecte, idei de dezvoltare, sugestii și propuneri pentru îmbunătățirea administrației, infrastructurii rutiere și a celei educaționale.

Prezentă la conferința de presă a fost și Carmen Olar, cea care intră în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Zalău din partea Dreptei Unite. Carmen Olar este profesoară, director al Clubului Copiilor din Zalău și consilier local, declarând că orașul se confruntă cu multe probleme, dar nu toate sunt în atenția municipalității. În opinia sa, nimeni nu își dorește să trăiască într-un oraș rămas în urmă, într-o localitate unde locurile de muncă sunt prost plătite, cu un trafic greoi, cu locuri de parcare insuficiente, cu o primărie informatizată doar pe jumătate. În zece ani, Zalăul a pierdut mii de tineri, aceștia plecând în alte județe, în special în Cluj. Sunt tineri care au plecat, a adăugat Olar, pentru a-și găsi locuri de muncă mult mai bine plătite, dar și posibilități pentru un trai mai bun decât există în orașul de la poalele Meseșului. În opinia sălăjencei, administrația trebuie să înțeleagă că este nevoie de măsuri pentru a stopa plecarea tinerilor, de idei de dezvoltare a orașului într-o localitate modernă, atrăgătoare inclusiv din punct de vedere cultural, iar pentru asta este nevoie de implicarea în deciziile municipalității chiar și a tinerilor, dar și de locuri de muncă mult mai bine plătite, de divertisment și educație dezvoltată. La Primăria Jibou, candidatul alianței este președintele PMP Sălaj, Emanuel Pop. Candidatul vine din mediul privat, are o experiență de peste un deceniu în domeniul bancar și a vorbit despre necesitatea transformării Jiboului într-un oraș modern, dezvoltat nu doar în centru, ci și în zonele adiacente. În opinia sa, investitorii trebuie sprijiniți pentru a construi noi locuri de muncă, mai multe și mai bine plătite.

(P)

10 Thoughts to “Alianța Dreapta Unită și-a lansat candidații la Primăria Zalău și Consiliul Județean Sălaj”

  1. […] locală și județeană a unor oameni tineri, drepți,… Articolul Alianța Dreapta Unită și-a lansat candidații la Primăria Zalău și Consiliul Județean Sălaj apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Lavinia

    Le urez din toată inima și din tot sufletul sa aibă soarta PNTCD-ului aceasta , așa zisa, formațiune politica!!!

  3. Iulia

    Uitați-va la ei! Adevărați zombi! Ăștia vor sa conducă municipiul , județul?

    1. Anonim

      voteaaza psd -pnl astia niu sint zombi ssint cursuri corupte

  4. Emil

    Psd-ul impreuna cu Rares Bogdan inca mai taie pensiile speciale . Nu reusesc pentru ca nu vor , au peste 70 % in Parlament Oare pensionarii pe contibutivite sunt de acord , pentru ca acestea sunt platite din contributiile lor.?Pensionarilor contibutivi nu l-i se returneaza nici 50% din banii cotizati , deci pensiile lor ar trebui sa fie cel putin duble .

  5. Petre

    Psd-istul Marian Enache conform declaratiilor de avere are venituri de la stat de 100.000 ron pe luna . S-a intors lumea cu sus–n jos !

  6. Marin

    Nu v-ati lămurit odată cu ei? Vi-l mai amintiți pe Cioloș, care conducea usr cândva și care nu avea nicio treaba cu interesul național? Cât de falși pot sa fie!!!

  7. Adi

    Da măi Marine.Așa o fi.Vezi că este un clip cu doctorul pesedistopenelist,iepure de campanie al ălora din București,plimbându-se cu metroul bucureștean.Ai să vezi surprinderea lui de copil care mere prima dată cu trenu,la 50 +.Asta-i caracterizează pe toți „social democrații” ăștia super bogați.Sunt cu poporul în campanie și gata.Nu zic virgulă că ăștia din F.D. ori fi sfinți, dar sunt alții.Să aștepți schimbarea fără să schimbi nimic,înseamna să fii prost !!!.P.S.Astept să-i văd pe actualii „stăpâni”,în autobuzele Transurbis .P.P.S.Cănd eram copil,i-am văzut pe foștii prim-secretari ai partidului unic umblând pe jos prin oraș.Frecvent.Fără frică de popor.Tulai,Ionaș,I.T.S. Sunt probabil morți cu toți.R.I.P. Odată cu ei a murit și puțina democrație pe care a cunoscut-o poporul ăsta,veșnic fraierit.Aștept cu nerăbdare înjurăturile .P.P.P.S Cioloș ne-a salvat până una alta rezerva de aur aflată la Roșia Montană.Încă-i a noastră !

  8. Marin

    Adi stai linistit! Aurul de la Rodia Montană , cât mai , e deja dat! Și tot legat de sur! Se tot zbat mai marii țării și implica și UE sa ne luam tezaurul de la ruși! Eu zic ca e o mare prostie! Dacă prin absurd rușii ne-ar retroceda tezaurul, ăștia ce conduc acum aceasta nație, in maxim 3 luni de zile l-ar vinde! Așa ca mai Bonesana rămână acolo! E mai in siguranța! Iar legat de Cioloș îți reamintesc ce a făcut ptr România cât a fost Comisar European pe agricultura ! o barat!!! Iar c a prim ministru de 2 ori 0 barat! Pana și bunicul lui s-a dezis de el !!!

  9. Anonim

    la Simleu mergem cu Bobu? hahaha

Leave a Comment