Alegerile PNȚCD Sălaj, validate după o lună și jumătate

Comitetul Național de Conducere al PNȚCD a validat, la începutul acestei luni, mai precis în 4 martie, Conferința Județeană de Alegeri a țărăniștilor sălăjeni, care a avut loc în 21 ianuarie. Potrivit unor surse din cadrul PNȚCD Sălaj, „oficializarea” târzie a rezultatului alegerilor din organizația sălăjeană se datorează trasformărilor care au avut loc în PNȚCD, la nivel central, astfel că s-a așteptat, mai întâi, validarea conducerii de la București.

În urma Conferinţei Judeţene a PNŢCD Sălaj, Anton Jan Criste a fost ales preşedinte, în timp ce Dorel Labo a obținut fotoliul de prim-vicepreşedinte. Din structura de conducere a PNȚCD Sălaj mai fac parte vicepreşedinţii: Pop Ioan Teodor, Joldoș Nicolae Florin, Iepure Traian, Prodan Florin, Moldovan Romeo, Hossu Flaviu Cosmin, Taloș Călin, Bora Alexandru, precum şi Silvia Carmen Pencu – secretar.

 

7 Thoughts to “Alegerile PNȚCD Sălaj, validate după o lună și jumătate”

  1. Tăunu

    Libărali, luaţi aminte, dacă vă mai înhăitaţi mult cu ciumeţii portocalii, ajungeţi ca ţărăniştii, la lada de gunoi a istoriei !

  2. Anonim

    taunule, a trecut timpul pe langa tine. poate nu stiai, dar pdl a trecut la pnl. lasa, taunule, du-te si te uita in continuare la antena 3, ca ajutorul social iti vine in fiecare luna…

  3. Tăunu

    Alo, handi de anonim, libăralii tăi atâta-s de proşti încât, o să piardă şi alegerile din propriul partid !

    1. Anonim

      hahaha asta chiar buna a fost!

  4. Astia toti cati sunt in partid au functii de conducere.

  5. Anonim

    Felicitari Toni si mult succes!

  6. nae ledra

    IMI DORESC MULT O REVIGORARE A ACESTUI PARTID ! PNT -cd – ul POST REVOLUTIONAR A FOST INFILTRAT DE TOT SOIUL DE FOSTI INFORMATORI , COMUNISTI SADEA ETC, OAMENI IMORALI , CARE AU CONTRIBUIT DIN PLIN LA DISTRUGEREA ISTORICULUI PARTID !

Leave a Comment