Deputatul Mirel Taloş cere demisia subprefectului de Sălaj

Preşedintele ALDE Sălaj, deputatul Mirel Taloş, a solicitat public, marţi dimineaţa, demisia subprefectului de Sălaj, Szilágyi Róbert István. „În urma anunţului făcut de UDMR că va vota moţiunea de cenzură, cerem demisia subprefectului Szilágyi Róbert István. Nu poţi vota împotriva Guvernului când tu eşti la guvernare. Potrivit Constituţiei României, Instituţia Prefectului reprezintă Guvernul în teritoriu şi conduce serviciile publice deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe ale administraţiei publice centrale din unităţile administrativ-teritoriale. UDMR şi-a asumat această guvernare şi beneficiază de funcţii precum cea deţinută de Szilágyi Róbert István. Demisia în acest caz este un lucru de bun simţ politic”, se arată în comunicatul de presă al deputatului sălăjean Mirel Taloş.

Subprefectul de Sălaj nu a dorit să comenteze declaraţia făcută de deputat.

11 Thoughts to “Deputatul Mirel Taloş cere demisia subprefectului de Sălaj”

  1. Bai, Talos tu esti sanatos cu capul?

    Habar n-ai pe ce lume traiesti! Tu crezi ca romanului de rand ii pasa de circul asta ieftin pe care-l faci, cu precadere, in campanie electorala…Am avut ocazia sa ne convingem ca esti doar forma fara fond…

    1. Anonim

      Ai grija sa nu-l mai votezi, te-ai fraierit de doua ori cu el!

  2. Anonim

    iar ti-ai scos nasul de la naftalina? cum se apropie campania, cum iti amintesti si tu de Salaj! la fel ai facut si la alegerile trecute: erai peste tot! premiai elevi, participai la toate inaugurarile, la vernisaje! Si toate astea, fara gram de rusine fata de zalauani.
    Cum se face ca anul trecut, de exemplu, nu scoteai un cuvant?

  3. Anonim

    Un personaj sters, care n-a facut niciodata nimic pt acest judet, ingamfat si smecher! Canta pe la ALTE usi, aici nu te mai crede nimeni. Nici pe tine nici pe batranul bisnitar Tariceanu! Bye!

  4. Anonim

    Si eu l-am votat pe Talos fiind, liberal convins din 1990, dar m-a dezamagit.
    Marele Maniu avea o vorba:”decat profesionist fara caracter mai bine neprofesionist cu caracter”.
    Dupa parerea mea Talos nu are nici una nici alta.

  5. are dreptate mirel !!!!!!!desi nu sunt la guvernare -udmr-istii – sunt in cele mai bune posturi de conducere din judet !!!!!!!asa a vrut marc !!!!!si cu cei din pdl !!!!!!la fel !!!multi au ramas in functii inca de pe vremea lui boc !!!!sotia la prefectura cu psd si sotul mare pdl -ist inca in functie la directia muncii si mai aduce si ceva masini , parca !!!!

  6. Anonim

    Tradiceanu doreste punerea sub cizma PSD-ului a justitiei !!! Acest czuczer al tradatorului,trebuie scos definitiv din viata politica !!!

  7. naghi mirel-

    sa plece talos, un neica nimeni pt salaj, zero barat!

  8. Anonim

    Talos,nu ai ajuns deputat pe listele PNL?Ce cauti la guvernare?Ai uitat cine te-a purtat de mana prin oras?

  9. kk

    Tariceanu la DNA! Urmatorul pe lista.

  10. Anonim

    talos un obsedat anti , .. nimeni nu te sustine

Leave a Comment