CS Terra-Kid Zalău, salbă de medalii la Campionatul Naţional de la Oradea

Federaţia Română de Karate Tradiţional în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor a organizat la finalul săptămânii trecute ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional rezervată cadeţilor, juniorilor, tineretului şi seniorilor. A fost o ediţie memorabilă, în memoria fostului antrenor Pavel Vancea.
Printre cluburile participante la eveniment s-a numărat şi Terra Kid Zalău, care a fost reprezentat de şapte sportivi, în frunte cu instructorul Călin Marincaş.
Chiar dacă venea după o perioadă de pauză de aproape un an, în care nu a participat la niciun concurs din cauza unei accidentări, Călin Marincaş a avut o prestaţie bună la Oradea, devenind triplu campion naţional, după ce a ocupat prima poziţie în probele de kata, kumite şi fuku-go. O evoluţie bună a avut şi Iulia Cliţan, care a urcat de patru ori pe podium. Fiica preşedintelui Remus Cliţan a devenit campioană naţională în probele de fuku-go şi kata echipe, iar la kata individual şi kumite s-a clasat pe locul trei. Campioni naţionali au mai devenit Szeri Roberta, Pal Brigitta şi Dan Poptelecan, care au câştigat medalia de aur la kata echipe. Szeri Roberta a mai fost medaliată cu bronz la enbu mixt, acelaşi rezultat fiind obţinut şi de Dan Poptelecan, Pal Brigitta şi Matei Vlăduţu. Şi George Trifan s-a întors cu medalie de la Campionatul Naţional, câştigând bronzul în proba de fuku-go.
Sâmbătă a fost organizată la Oradea şi Cupa României, competiţie la care CS Terra Kid Zalău s-a clasat pe locul trei în clasamentul general pe cluburi.

One Thought to “CS Terra-Kid Zalău, salbă de medalii la Campionatul Naţional de la Oradea”

  1. cristina

    Locuri limitate !! Ofertă de muncă !! Proiect nou part-time direct pe internet !! Acest proiect vizează piața americană de cărți electronice Oferim curs gratuit și complet de instruire sub forma unor lecții prin email Se oferă contract de comision Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de către EPUBLISHERS.SRL Cerințe: Cunoștințe minime pc Timp de lucru 2-3 ore pe zi Dacă doriți să colaborăm, vă rog trimiteți un mail cu textul ”info” cristinalupu1690@yahoo.com

Leave a Comment