Opinia cititorului: Gunoaie și hoituri de animale în plin centrul municipiului

“Locatarii blocului din vecinătatea Casei de Cultură a Sindicatelor se confruntă cu o problemă care, de altfel, dă bătaie de cap multor zălăuani: mizeria de pe aleile care înconjoară blocurile. Pe străduța care trece prin spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, implict pe lângă blocul nostru, este plin de gunoaie, însă, ceea ce este și mai grav, hoiturile de animale – pisici sau șobolani- stau pe caldarâm de zile întregi sub arșiță și nicio autoritate nu pare a fi deranjată de acest lucru. I-am anunțat pe cei răspunzători cu ridicarea acestor animale moarte, care reprezintă un adevărat focar de infecție pentru locatarii blocului nostru, mai ales în aceste zile caniculare, însă, deși au trecut mai multe zile, nimeni nu avenit să ridice cadavrul de animal de pe stradă.

Situația prezită un pericol cu atât mai mare cu cât în această curte interioară a blocului sunt și mulți copii, care ies la joacă zi de zi, iar mirosul insuportabil se poate simți chiar și la apartamentele situate la etajele superioare. Facem apel prin intermediul ziarului dumneavoastră , poate de această dată ne aude cineva. Vă mulțumim.”

3 Thoughts to “Opinia cititorului: Gunoaie și hoituri de animale în plin centrul municipiului”

  1. Gghhgjj

    Mai puneti man’s so faceti so voi curat !nu asteptati total de LA altii can doar nu sunteti beteji !!!

  2. Anonim

    felicitari ciuntu

  3. Anonim

    In Romania este RUsine sa faci curat acolo Unde stai,asteapta sa vina Primara.Desi acestia si-au putem foarte bine sa she foloseasca de asistati pe care defapt noi ii platim.Trebuie cineva sa gandesca,la noi si asta este greu.Consilierii asteapta sa-si incaseze indemnizatiile,care sunt tot banii nostru.Asa Unde ajungem?

Leave a Comment