Opinia cititorului

“Vă contactez cu o problemă pe care eu o consider destul de serioasă prin faptul că nu există un control al preţurilor, mai ales la produsele de bază cum ar fi şi pâinea. Consum de mult timp un sortiment de pâine produs în judeţul Satu Mare şi comercializat şi de magazinele din Zalău şi Aghireş. Preţul unei pâini era de 5,20 lei la un gramaj de 1,6 kg. De câteva zile pâinea la acest gramaj nu mai este pe raft în schimb există acelaşi produs, la 900 de grame şi costă 3,5 lei. Am sunat la Protecţia Consumatorului şi am întrebat dacă este firesc ca, un produs redus la jumătate ca gramaj faţă de cel comercializat anterior, să coste mai mult decât ar fi normal, comparativ cu produsul iniţial. Mi s-a răspuns că preţurile nu intră în atribuţiile lor şi că fiecare comerciant îşi stabileşte propriul preţ la pâine. Este normal acest lucru?”
Ioan M. – Aghireş

Alte articole

2 Thoughts to “Opinia cititorului”

  1. Anonim

    producarori si comercianti avari, lipsiti de Dumnezeu. banul sa iasa, jupuirea clientului. Unde i scaderea de tva? pe etichete sunt lipite, peste cele vechi, preturile noi. mai mari, fireste, la fel si la medicamente. Nici painea nu scapa, vad. halal tara!

  2. Tăunul

    Ioane, pe ce lume trăieşti, acum suntem în capitalism, ăştia îşi pun preţurile cum vor. Preţul ţiţeiului a scăzut masiv pe piaţa internaţională, dar benzina şi motorina au preţul scăzut cu puţin, aşa-ş fac averi patronii !

Leave a Comment