Vacanță activă pentru elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Zalău

În perioada 17-21 iulie, elevi ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Zalău au participat la cea de-a treia ediție a Școlii de vară „Exploratorii”, un program educațional bazat pe învățare nonformală și remedială. Programul îmbină conceptul de vacanță activă cu cel al voluntariatului profesorilor pentru comunitate și include o serie de activități menite să stimuleze cunoașterea și să dezvolte abilități de viață. La această ediție, proiectul s-a bucurat de sprijinul direct al Consiliului Județean Sălaj, al Asociației de Părinți „Hyperion” și al Proiectului Merito, fiind co-organizat de învățătoarele Tăut Anca, Horvath Rodica, Bolojan Lucia, Codre Monica și Bodis Magdalena.

Copiii au participat la ateliere de lectură, activități art-creative, experimente STEM, jocuri de echipă în aer liber, vizite, drumeții, Pentru profesori, programul a reprezentat o oportunitate excelentă de a colabora, de a trăi starea de bine, în ritmul molcom al zilelor de vacanță, reinventând spațiul școlii pentru copiii care rămân în oraș. Activitățile vor continua și în luna august.

Mulțumiri speciale partenerilor implicați în proiect: Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, Palatul Copiilor, Biblioteca Județeană „Ioniță Scipione Bădescu”, Școala Gimnazială nr. 1 Pericei, Asociația Casa Memorială „Iuliu Maniu”, Parohia Greco-Catolică Bădăcin.

 

prof. înv. primar Anca Tăut

One Thought to “Vacanță activă pentru elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Zalău”

  1. […] În perioada 17-21 iulie, elevi ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Zalău au participat la cea de-a treia ediție a Școlii de vară „Exploratorii”, un program educațional bazat pe învățare nonformală și remedială. Programul îmbină conceptul de vacanță activă cu cel al voluntariatului profesorilor pentru comunitate și include o serie de activități menite să stimuleze cunoașterea și să dezvolte abilități de viață. La această ediție, proiectul s-a bucurat de sprijinul direct al Consiliului Județean Sălaj, al Asociației de Părinți „Hyperion” și al Proiectului Merito, fiind co-organizat de învățătoarele Tăut Anca,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment