Scandal la Brebi. Curți blocate și oameni nemulțumiți

Mai mulți localnici din Brebi ne-au sesizat cu privire la problemele cauzate de efectuarea lucrărilor de reabilitare a drumului județean care traversează localitățile Ortelec, Brebi și Creaca.

Ploile din ultima perioada au dus la apariția unor bălți din cauza cărora, mai mulți săteni nu pot intra cu mașinile în curtea casei. Unii localnici sunt exasperați. Oamenii sunt convinși că reabilitarea drumului este deosebit de importantă, dar sunt nemulțumiți de deranjul și de problemele apărute. Mai multe fotografii cu problemele sesizate au fost prezentate deja pe rețelele de socializare, iar cei care le-au încărcat spun că s-au săturat și se gândesc cu groază la venirea iernii.

Sursa foto: Marian A.

2 Thoughts to “Scandal la Brebi. Curți blocate și oameni nemulțumiți”

  1. […] Mai mulți localnici din Brebi ne-au sesizat cu privire la problemele cauzate de efectuarea lucrărilor de reabilitare a drumului județean care traversează localitățile Ortelec, Brebi și Creaca. Ploile din ultima perioada au dus la apariția unor bălți din cauza cărora, mai mulți săteni nu pot intra cu mașinile în curtea casei. Unii localnici sunt exasperați. Oamenii sunt convinși că reabilitarea drumului este deosebit de importantă, dar sunt nemulțumiți de deranjul și de problemele apărute. Mai multe fotografii cu problemele sesizate au fost prezentate deja pe rețelele de socializare, iar cei… Citeste mai mult […]

  2. Alex

    Pe seful cel mare il cheama Dorel.pe seful mic tot Dorel.pe muncitori tot Dorel asa ca e lucru lui Dorel!

Leave a Comment