Ștefan Talpoș, mențiune la Olimpiada Națională de Lectură

În perioada 9-12 mai 2024, la București a avut loc etapa națională a Olimpiadei „Lectura ca Abilitate de Viață”, clasele V-VIII. Competiția s-a desfășurat la două niveluri: Nivelul 1 – clasele V-VI și Nivelul 2 – clasele VII-VIII. Potrivit Regulamentului acestei Olimpiade, concurenților le sunt evaluate competențele de lectură, competențe constând în înțelegerea textelor ficționale, nonficționale și multimodale, dar și în capacitatea de a reflecta asupra acestor texte, de a formula opinii, argumente și interpretări proprii, în scris și oral.

Județul Sălaj a fost reprezentat de doi elevi: Ardelean Oana, clasa a VI-a, Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” Zalău (profesor îndrumător, Taloș Floare) și Talpoș Ștefan, Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău (profesor îndrumător, Iacob Diana).

Elevul Talpoș Ștefan a obținut Mențiune.

Cei doi elevi au fost însoțiți, la București, de profesoara Taloș Floare. Din Comisia Centrală a făcut parte, în calitate de membru, profesoara Diana Iacob.

M. S.

One Thought to “Ștefan Talpoș, mențiune la Olimpiada Națională de Lectură”

  1. […] oral. Județul Sălaj a fost reprezentat de doi elevi: Ardelean Oana,… Articolul Ștefan Talpoș, mențiune la Olimpiada Națională de Lectură apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment