Reforma educaţiei: salarii mai mari pentru profesori

Noile legi ale educației prevăd un salariu mai mare și motivant pentru cei care vor să urmeze această profesie. Salarizarea profesorului debutant va fi într-un cuantum egal cu salariul mediu brut pe economie din anul bugetar încheiat.
Profesorul trebuie să își redobândească locul în societate. Pentru a atrage profesioniști în domeniu și a crește calitatea corpului profesoral, cariera didactică trebuie să redevină atractivă. Iar acest lucru va fi făcut prin consolidarea statutului social și economic, prin întărirea instituției mentoratului și prin acordarea unui grad mai mare de autonomie dascălilor.
Intră pe www.legile-educatiei.pnl.ro și lasă-ne un mesaj cu sugestiile tale de îmbunătățire a noilor prevederi. Împreună, așezăm bazele unui sistem de învățământ mai bun, mai performant!

(P)

3 Thoughts to “Reforma educaţiei: salarii mai mari pentru profesori”

  1. […] Noile legi ale educației prevăd un salariu mai mare și motivant pentru cei care vor să urmeze această profesie. Salarizarea profesorului debutant va fi într-un cuantum egal cu salariul mediu brut pe economie din anul bugetar încheiat. Profesorul trebuie să își redobândească locul în societate. Pentru a atrage profesioniști în domeniu și a crește calitatea corpului profesoral, cariera didactică trebuie să redevină atractivă. Iar acest lucru va fi făcut prin consolidarea statutului social și economic, prin întărirea instituției mentoratului și prin acordarea unui grad mai mare de autonomie dascălilor. Intră… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    PNL.RO să pună pe site tezele de doctorat ale „liberalilor” Cîmpean, Ciucă și Bode, dimpreună cu sursele lor de inspirație!

    1. Anonim

      Inclusiv adevărații copiști, că ei sînt incapabili și să copieze!

Leave a Comment