Profesorii sălăjeni au picat pe capete examenul Titularizării

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj a comunicat miercuri faptul că primele rezultate la examenul de titularizare din acest an au fost afişate pe edu.ro. În urma Concursului de Titularizare din 20 iulie 2016, desfășurat în Centrul de Examen Colegiul Naţional „Silvania” Zalău, 295 lucrări au fost trimise spre Centrele de Evaluare din țară. Dintre acestea, două lucrări au fost anulate.

Miercuri, 27 iulie 2016, au fost afişate primele rezultate, înainte de contestații. Profesorii sălăjeni au obţinut 115 note între 7 și 10, rata de promovabilitate, respectiv procentul notelor de 7 și peste 7,  fiind de 39,24 la sută. Astfel, mai mult de jumătate dintre cadrele didactice participante la examen nu au luat nota de trecere. Singura notă de 10 s-a înregistrat la Matematică; 122 note între 5 și 6,99 (41,63 la sută), 56 note sub 5 (18,77 la sută).

Eventualele contestații vor fi depuse, la sediul Inspectoratului Școlar Judeţean Sălaj, în zilele de 27 și 28 iulie, iar rezultatele finale vor deveni publice în data de 3 august 2016. Pentru titularizarea pe post cadrele didactice trebuiau să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte).

 

 

 

Alte articole

3 Thoughts to “Profesorii sălăjeni au picat pe capete examenul Titularizării”

  1. Cum nici cei cu diplome de la facultatile cu plata si doctori,masteranzi …..etc nu au fost admisi ?Peste 50 care au cazut anul trecut, nici nu au mai concurat ,preferand suplinitori,decat sa cada cu note intre 3-5. Acesta este invatamantul din ziua de azi ,cu numeroase cazuri cand la scoala elevii stiu mai mult decat dascali ,pe care-i corecteaza si ai umilesc efectiv ,in amuzamentul clasei …

  2. Tăunu

    De fapt, rezultatul la Titularizare e normal, 40 % din profesori au obţinut notă peste 7, notă de titularizare !

  3. Anonim

    Niste idioti care uzurpează profesia, da besini in cap au cât cuprinde, la ADP cu ei.

Leave a Comment