Perversul din Dumbrava bagă spaima în copiii zălăuanilor

Un bărbat de 26 de ani din Zalău este cercetat de către poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, după ce tatăl unei minore a făcut o plângere la Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Sălaj în care susţine că fiica lui a fost agresată ziua în amiaza mare, în casa scării.

Într-o postare pe contul său de Facebook, părintele fetei cere ajutorul zălăuanilor pentru a-l putea identifica pe individul care i-ar fi agresat copila: „Vă rog să mă ajutați să găsesc un individ de vreo 30 ani, poartă ochelari de vedere, păr scurt, circa 1,70 m, un tip singuratic, locuiește probabil în Dumbrava Nord (acolo a fugit și l-am pierdut printre blocuri), care mi-a atacat fata în scara blocului în zona Dumbrava 1 (aproximativ ora 16). Orice informație este binevenită. Nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut noi azi”.

S-ar părea că agresorul ar fi urmărit-o pe minoră în bloc, unde i-a pus mâna pe fund, după care şi-a dat jos pantalonii. Îngrozită, fata a reuşit să scape, a fugit în casă şi i-a povestit înlăcrimată tatălui său terifianta întâmplare. Acesta a ieşit degrabă în căutarea celui care i-a atacat fiica, însă i-a pierdut urma în cartierul Dumbrava Nord.

Postarea a fost distribuită de peste 440 de persoane pe reţeaua de socializare şi a generat un val de indignare din partea părinţilor îngrijoraţi de prezenţa unui astfel de personaj în oraş. “Doamne! Tocmai cand credeam ca izolati aici, în colţul ăsta de lume, suntem totuşi feriţi de atrocităţi de genul”, a scris o zălăuancă pe Facebook. “Şi eu credeam la fel! Trimiteam fetiţa singură la magazin, că doar e mare, dar nu o sa mai fac acest lucru”, a răspuns o alta. “Şi eu o trimiteam cu gunoiul. Acum am rămas fara cuvinte; nu m-am gândit niciodată că i s-ar putea întâmpla ceva rău”, a comentat o altă mamică.

Reacţiile comentatorilor lasă de înţeles că bărbatul de 26 de ani a făcut un obicei din a agresa tinere pe stradă. „În spatele internatului Liceului nr. 3 mergea şi urmărea fete şi se dezbraca şi deşi l-am prins odată şi l-am dus la pedagog, tot nu a facut nimic. Sigur despre acela e vorba. Chiar purta şi ochelari”, a precizat un zălăuan pe Facebook.

Un altul susţine că prietena lui a fost agresată de mai multe ori, tânărul pervers arătându-I organul genital. “Un nenorocit! Anii trecuţi stătea şi se holba la copiii care se jucau în curtea şcolii şi el era cu mâna în buzunar…”, precizează un alt zălăuan.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, oamenii legii l-au identificat pe bărbat, despre care surse neoficiale susţin că are ocupaţie şi este căsătorit. Reclamatul este cercetat pentru agresiune sexuală.

Oficialii Inspectoratului ne-au declarat că până în acest moment a fost depusă o singură reclamaţie de acest gen şi recomandă celor care au trecut prin experienţe similare să rupă tăcerea şi să anunţe oamenii legii.

Alte articole

5 Thoughts to “Perversul din Dumbrava bagă spaima în copiii zălăuanilor”

 1. Ancuza sofica

  Buna ziua si normal noi nu prea avem politie si lege in romania daca pt o crima a luat opt ani si la eliberat dupa patru de buna purtare atunci si cu pedofilu asta asteapta sa omoare un copil sal inchida asta e legea si politia romana nu vedeti daca un barbat agreseaza o fem asteapta so ucida sau so nenoroceasca pe viata si apoi iau masuri

  1. Anonim

   Din pacate nu mai avem nici profesori care sa-i mai invete pe unii putina gramatica! 😉

 2. Monica

  Unde ati facut scoala, stimata doamna sau domnisoara Ancuza sofica? Nu am inteles nimic din ce ati vrut sa transmiteti pentru ca mi-au sarit in ochi toate greselile de ortografie pe care le-ati facut.

  1. Anonim

   stimata,,dotore” monicuta, apoi ai fii dumneata cu studii inalte si se pare ca…..esti si sus pusa pe la ……..da ce treaba are ortografia cu ……. sa va fie rusinica, ma rog oricum nu o sa cititi, si nu veti intelege nimic….ca doar va sarit in ochi …….si va tulburat mintea

 3. .....

  Bolnavi din astea ….au fost si mai demult….sunt si acum. ….si vedeti voi osa mai fie si deacum in colo….din pacate.

Leave a Comment