Premii si mentiuni pentru elevii inscrisi la Tabara de matematica

Premii si mentiuni pentru elevii inscrisi la Tabara de matematicaFestivitatea de premiere a participantilor la Tabara de matematica, aflata la cea de-a IV-a editie, a intrunit un numar de 59 de elevi de gimnaziu si 38 de liceeni, precum si profesorii care i-au pregatit. Evenimentul a avut loc in cursul zilei de ieri, in sala festiva a Colegiului National Silvania Zalau.

Inspectorul scolar de specialitate, Ioan Jecan a declarat ca in cadrul festivitatii au fost premiati elevii care au obtinut cele mai bune rezultate la testul propus de profesorii de la fiecare nivel si in care au fost cuprinse probleme de tip olimpiada.

La gimnaziu: Premiile I au fost obtinute de elevii: Raluca Brumar – in clasa a V-a la Liceul Sportiv Avram Iancu (prof. Valeriu Gornoava), Andrei Moldovan – in clasa a VI-a la Sc.Gimn. M. Eminescu Zalau (prof. Olga Ciocan), Catalin Lucaciu – in clasa a VII-a la Sc. Gimn. S. Barnutiu Zalau (prof. Maria Pop), George Cimpoies – in clasa a VIII-a la Sc.Gimn.C. Coposu Zalau (prof. Pakular Irina).

Premiile II au revenit elevilor: Diana Dragos – clasa a V-a la Sc.Gim.Silvania Simleu Silvaniei (prof. Adriana Crisan), Andra Braban – clasa a VI la Sc.Gim. Silvania Simleu Silvaniei (prof. Floare Radu), Maria Pintea – in clasa a VII-a la Sc.Gimn. I. Maniu Zalau (prof. Turdean Katalin), Verdes Ionut – in clasa a VIII-a la Sc.Gimn. L. Blaga Jibou (prof. Ioan Farcas).

Premiile III au fost oferite elevilor: Raluca Mateut – clasa a V-a la Liceul Sportiv Avram Iancu (prof. Valeriu Gornoava), Tudor Cornea – in clasa a VI-a la Sc.Gimn. S. Barnutiu Zalau (prof. Maria Pop), Vlad Lesutan – in clasa a VII-a la Sc.Gimn. M. Eminescu Zalau (prof. Bianca Nitu), Ioana Pavel – in clasa a VIII-a la Sc.Gimn. M. Eminescu Zalau (prof. Dorina Pop).

La liceu: Premiile I au fost acordate elevilor: Elena Pop – in clasa a IX-a la C.N. S. Barnutiu Simleu (prof. Sorina Haiduc), Horea Muresan – in clasa a X-a la C.N. Silvania Zalau (prof. Ioan Jecan), Madalina Chis – in clasa a XI-a la C.N. Silvania Zalau (prof. Vasile Bulgarean), Horatiu Cosma – in clasa a XII-a la C.N. Silvania Zalau (prof. Liviu Vlaicu).

Premiile II au revenit elevilor: Lavinia Pop – in clasa a IX-a la C.N. Silvania Zalau (prof. Vasile Bulgarean), Liviu Vlaicu – in clasa a X-a la C.N. Silvania Zalau (prof. Ioan Jecan), Iulia Ciaca – in clasa a XI-a la C.N. Silvania Zalau (prof. Simona Lucaciu), Dan Razvan Ilies – in clasa a XII-a la L. T.

Leave a Comment