Placa comemorativa dezvelita la Liceul Sportiv Avram Iancu Zalau

Liceul Sportiv Avram Iancu Zalau a imbracat ieri straie de sarbatoare, pentru aniversarea a 20 de ani de la infiintarea unitatii de invatamant. In cadrul evenimentului a avut loc dezvelirea placii comemorative care sa marcheze dainuirea unitatii de-a lungul anilor in invatamantul salajean. La festivitate au participat, alaturi de directorul scolii Alexandru Jako si cadrele didactice, reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, printre care: inspectorul scolar general, Ioan Abrudan, primarul municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, viceprimarii Daniela Cota si Sojka Attila, seful Politiei Municipiului Zalau, Gelu Cordea, precum si directori de la alte unitati de invatamant.

Manifestarile festive au inceput din salile de clasa, unde elevii au desfasurat activitati cultural-educative, dupa care au fost chemati la careul festiv in curtea scolii. In prezenta invitatilor, a avut loc dezvelirea placii comemorative in cinstea celor 20 de ani de la infiintarea fostei Scoli Gimnaziale din Bradet, actualul Liceul Sportiv Avram Iancu. Potrivit directorului Alexandru Jako, acest simbol al scolii a fost posibil prin contributia adusa de cadrele didactice si Asociatia de parinti.

Activitatile zilei au continuat in sala festiva cu o intalnire intre generatiile actuale si cele care au absolvit in urma cu cativa ani aceasta scoala. Momentul a fost cu atat mai emotionant pentru absolventii acestei unitati care au depanat amintiri despre ceea ce a fost liceul in urma cu 20 de ani.

Alte articole

Leave a Comment