Olimpiada nationala de religie greco-catolica 2009 – la Zalau

Olimpiada nationala de religie greco-catolica 2009 - la ZalauOlimpiada nationala la disciplina Religie greco-catolica se va desfasura anul acesta la Zalau, in perioada 8 – 10 mai, fiind gazduita de Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai, unde vor fi cazati oaspetii, dar si de Scoala Gimnaziala Corneliu Coposu, Biserica si Parohia Sfanta Familie din Zalau.

Pregatirile pentru concurs incep astazi dupa-amiaza cu primirea concurentilor castigatori la fazele judetene ale olimpiadei, urmand ca sambata, dupa participarea la Liturghie (la Biserica Sfanta Familie) si dupa festivitatea de deschidere a concursului, concurentii sa intre in salile de concurs puse la dispozitie de Scoala Gimnaziala Corneliu Coposu Zalau. Competitia se va desfasura pe durata a trei ore, de la 10:30 la 13:30, dupa care olimpicii vor fi insotiti de gazde intr-o vizita la Gradina botanica Vasile Fati din Jibou. Ziua de concurs va fi incheiata cu o serata distractiva la Parohia Sfanta Familie Zalau.

Abia duminica, 10 mai, dupa incheierea Liturghiei, se va face premierea celor mai bune lucrari, fiind desemnati astfel castigatorii fazei nationale a Olimpiadei de religie greco-catolica 2009.

Alte articole

Leave a Comment